Haberler

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda kış hazırlıkları tamamlandı

Güncelleme:

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda kış mevsiminde olumsuz hava koşullarının uçuş trafiğini etkilememesi amacıyla başlatılan hazırlıklar tamamlandı. Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri AŞ (HEAŞ) tarafından sosyal medyada hesaplarından hazırlıkların tamamlanmasına ilişkin bir video yayımlandı. Videoda görüşlerine yer verilen HEAŞ Apron Şefi İhsan Çelebi, ekip olarak 2023-2024 dönemi için kar ve buzla mücadele hazırlık çalışmalarını tamamladıklarını söyledi.

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı kışa hazır

İSTANBUL - Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda çetin kış şartlarında uçuşların kesintisiz devam etmesi, yolcuların konforlu ve güvenli şekilde seyahat edebilmesi için başlatılan hazırlıklar tamamlandı. 100 kişiden oluşan ekip 50 araçla hizmet verecek.

Sabiha Gökçen Havalimanı İşletmecisi, Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş tarafından sosyal medya aracılığıyla söz konusu hazırlıkların tamamlandığına ilişkin bir video yayınlandı. Hazırlanan videoda olumsuz hava koşullarında görev alacak personel ve araçlara yer verildi. HEAŞ Apron Şefi İhsan Çelebi, ekip olarak 2023-2024 dönemi için kar ve buzla mücadele hazırlık çalışmalarını tamamladıklarını belirtti. Çelebi, "50 kapsamlı araç ve 100 deneyimli personelimizle operasyonların emniyetli şekilde akışını sağlamak ve misafirlerimize daha kaliteli hizmet sunmak için 7-24 göreve hazırız. Misafirlerimize, havalimanındaki paydaşlarımızla iyi uçuşlar dileriz" ifadesini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sabiha Gökçen Havalimanı Sabiha Gökçen İstanbul Gökçen Çelebi Turizm 3.Sayfa Genel Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title