Haberler

S/Art By Sürmeli'de "Sanat" Tartışıldı

Güncelleme:

Bedri Baykam, Pelin Batu ve Yalçın Sadak, Sürmeli İstanbul Hotel' in sanata ev sahipliği yaptığı S/Art Sergi Salonu' nda, çağdaş sanat sorunları tartışıldı.

Bedri Baykam, Pelin Batu ve Yalçın Sadak, 10 Ocak Cuma Günü, 14:30-17:00 saatleri arasında, Sürmeli İstanbul Hotel' in sanata ev sahipliği yaptığı S/Art Sergi Salonu' nda, çağdaş sanat sorunları tartışıldı…
.
Sürmeli İstanbul Hotel, kendi bünyesinde yer alan ve Adnan Çoker' in önerileri doğrultusunda restore edilen S/Art by Sürmeli sergi salonunda, muhteşem bir sanat söyleşisine ev sahipliği yaptı. Yarım ay biçimindeki mekanı, gezinti platformu, yüksek tavanları ve çok amaçlı sunum olanaklarıyla alışılmış galeri dizaynından farkı ile dikkatleri çeken S/Art by Sürmeli, Türk sanatının başarılı ismi ressam Bedri Baykam'ı , başarılı sanat eleştirmeni Yalçın Sadak' ı ve Pelin Batu' yu ağırladı.

10 Ocak Cuma Günü, Sürmeli İstanbul Hotel S/Art by Sürmeli sergi salonunda, saat 14:30-17:00 arasında çok sayıda sanat severin katılımıyla gerçekleşen söyleşide, sanat tarihi, çağdaş sanat, çağdaş sanatın sorunları, Türkiye' de sanata yaklaşım tartışıldı. Pelin Batu'nun başarılı modorötörlüğünde yapılan söyleşide Bedri Baykam'ın müzayede sistemini eleştirel bakışı dikkat çekicidi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bedri Baykam Adnan Çoker Pelin Batu İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title