Haberler

Rusya Başkonsolosluğu Önünde Suriye Eylemi

Der üyesi bir grup, Rusya'nın Suriye'nin Halep kentinde yaptığı bombardımanı protesto etti.

Der üyesi bir grup, Rusya'nın Suriye'nin Halep kentinde yaptığı bombardımanı protesto etti. Galatasaray Lisesi Önünden İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Rusya Başkonsolosluğu'na kadar yürüyen grup açıklamanın ardından olaysız dağıldı.

Galatasaray Lisesi önünde saat 21.30'da toplanan Özgür-Der üyesi 100 kişi, Rusya'nın Suriye'nin Halep kentinde yaptığı bombardımanı protesto etti. İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Rusya Başkonsolosluğu'na kadar yürüyen grup açıklamanın ardından olaysız dağıldı. Ellerinde pankart, döviz ve Suriye bayrakları olan grup İstiklal Caddesi üzerinde slogan atarak yürüyüşe geçti. Rusya Başkonsolosluğu önünde güvenlik önlemi alan polis, grubu başkonsolosluğa yaklaşmadan durdurdu. Buradayapılan konuşmalarda, Rusya'nın birkaç gündür aralarında hastanelerinin de bulunduğu sivilleri hedef alan bombardıman gerçekleştirdiğini belirtip kınandı. Marşların okunmasının ardından grup eylemini sonlandırdı.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstiklal Caddesi Galatasaray Suriye Rusya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title