Haberler

"Rubato ile Başka Şarkı"Nın Bu Haftaki Konuğu Ziynet Sali!

Güncelleme:

Her bölümüyle izleyicilerine eşsiz bir müzik keyfi yaşatan ve kısa sürede hem ekranda hem de dijital ortamda milyonlarca izleyiciye ulaşan Rubato ile "Başka Şarkı" programına bu hafta Ziynet Sali konuk olacak.

"MÜZİĞİN MUTFAĞINDA OLMAYI DAHA ÇOK SEVİYORUM"

Müziğe çocuk yaşta başladığını söyleyen Ziynet Sali, "17 yaşındayken Kıbrıs Kültür Bakanlığı'nın en geç solistiydim. Onunla birlikte Kıbrıs'ta otellerde şarkı söylüyordum. Hatta o dönem Sibel Can'ın 'Padişah' şarkısının çıktığı dönemdi. Ben de sahnede Sibel Can'ın mimikleriyle o şarkıyı söylerdim" dedi. Sonrasında konservatuvar yıllarının geldiğini söyleyen ünlü şarkıcı, müziğin mutfağında olmayı daha çok sevdiğini de sözlerine ekledi.

"COŞKUN SABAH'IN KASETİNİ DİNLEYİP EVİ TEMİZLERDİM"

Programda Rubato'nun farklı yorumuyla "Ağlarmıyım Ağlamam", "Çeyrek Gönül" gibi sevilen şarkılarını seslendiren Ziynet Sali, farklı tarzdaki şarkıları da yorumladı. Bülent Ersoy, Coşkun Sabah gibi birçok önemli sanatçının da seslendirdiği "Bir Gönül Sayfası" isimli şarkıyı da seslendiren ünlü şarkıcı, küçük yaşlarda Coşkun Sabah'ın kasetlerini dinleyip evde temizlik yaptığını söyledi.

"AŞKI DA MÜZİĞİ DE DOYASIYA YAŞARIM"

Oldukça keyifli anların yaşandığı programda Ziynet Sali özel açıklamalarda da bulundu. Aşkı doyasıya ve sonuna kadar yaşamayı sevdiğini söyleyen ünlü şarkıcı, "Zaman zaman yoğun bir şekilde evlenip çocuk sahibi olmak istediğim zamanlar olmuştur. Ben aşkı yoğun yaşayan bir insanım. Aşkı yaşarken de o tutkuyu göstermek isterim. Yaşarım sonuna kadar… Müziği de aşkı yaşadığım gibi yaşarım. İşte ben buyum, benim hayatım böyle…" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kültür Bakanlığı Coşkun Sabah Ziynet Sali Kıbrıs Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title