Haberler

"Geççek" polemiklerine RTÜK de dahil oldu! CHP'li üye ile Başkan Şahin ters düştü: Hiçbir şekilde TV'lere talimat verilmedi

Güncelleme:

RTÜK üyesi İlhan Taşçı'nın "RTÜK sevgili Tarkan'ın müthiş şarkısını sessizce, sarayı pür dikkat dinliyor televizyonlara göstermeyin talimatı verip vermemek için! Hatırlatalım RTÜK kanallara Sezen Aksu'yu yayınlamayın talimatı vermiş, Erdoğan "Muhatabım Sezen Aksu değildir" deyince de açığa düşmüştü" sözlerine RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den cevap geldi. Şahin, Sezen Aksu ile ilgili bir talimat verilmediğini söyledi.

Ünlü şarkıcı Tarkan'ın "Geççek" adlı şarkısı büyük yankı uyandırmaya devam ediyor. Politik mesaj verdiği iddia edilen şarkıyla ilgili sosyal medyada süren tartışmalara bir yenisi daha eklendi.

"RTÜK PÜR DİKKAT DİNLİYOR"

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyesi İlhan Taşçı, Tarkan'ın son şarkısı Geççek'in yayınlanmasının ardından Twitter hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Taşçı, "RTÜK, sevgili Tarkan'ın müthiş şarkısını sessizce, sarayı pür dikkat dinliyor televizyonlara göstermeyin talimatı verip vermemek için! Hatırlatalım RTÜK kanallara Sezen Aksu'yu yayınlamayın talimatı vermiş, Erdoğan "Muhatabım Sezen Aksu değildir" deyince de açığa düşmüştü" ifadelerini kullandı.

RTÜK Başkanı Şahin cevap verdi: RTÜK'ün hiçbir şekilde TV'lere bir talimatı olmamıştır!

"RTÜK'ÜN HİÇBİR ŞEKİLDE TV'LERE BİR TALİMATI OLMAMIŞTIR"

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, İlhan Taşçı'nın bu açıklamasının ardından konuyla ilgili bir tweet paylaştı. Şahin, Taşçı'nın iddialarını yalanlayarak "Devamlı kamuoyunu yanlış bilgilendirme alışkanlığınıza cevap vermek normalde huyum değildir ama hayal dünyanıza inananlar olduğu için cevap veriyorum. Sizin de çok iyi bildiğiniz gibi Sezen Aksu'nun şarkısına dair RTÜK'ün hiçbir şekilde TV'lere bir talimatı olmamıştır!" açıklamasını yaptı.

RTÜK Başkanı Şahin cevap verdi: RTÜK'ün hiçbir şekilde TV'lere bir talimatı olmamıştır!

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ebubekir Şahin İlhan Taşcı Sezen Aksu Twitter Tarkan Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title