Haberler

Rize Tophane Mahallesi Ekipler Amirliği Binası Hizmete Açıldı.

Güncelleme:

Rize Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nün Tophane Mahallesinde Ekipler Amirliği binası hizmete açıldı.

Açılışa Rize Valisi Nurullah Çakır , Garnizon komutanı vekili Yarbay Nedim Selvisu, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Arslan,Başkan yardımcıları Osman Karavin,Mustafa Altay ,Belediye özel Kalem Müdürü Ali Osman Çelik, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nuran Alim, Daire Müdürleri ve Mahalle sakinleri katıldı.

Daha önce Muhtarlık olarak kullanılan bina, Rize Belediyesi tarafından yenilenerek Emniyet Müdürlüğüne tahsis edildi. Törenle hizmete açılan binanın yenilenmesinde Belediye Başkanı Halil Bakırcı'ya teşekkür edildikten sonra açılış kurdelesini Rize Valisi Nurullah Çakır, Garnizon Komutan vekili Yarbay Nedim Selvisu, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, Başsavcı Atilla Saral tarafından kesildi.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı Tophane mahallesinin Rize nin En büyük ve sorunsuz bir mahallesi olduğunu söyleyerek Kentsel dönüşümün mahallede uzun vadede uygulanması halinde çok daha farklı bir vizyon kazanacağını savunarak Ekipler amirliğinin hayırlı olmasını temenni etti.

Emniyet Müdürü Yenice ise Asayiş şube müdürlüğü Ekipler amirliği nin ileride çok güzel hizmetler vereceğini düşündük. İnançla hizmete açıyoruz bölgeye ve İlimize hayırlı olsun dedi.

Rize Valisi Nurullah Çakır , Ekipler amirliğinin açılması ile mahalle hakimiyetinin daha iyi sağlanacağını, ve olaylara daha erken müdahale edilebileceğini söyledi. Hava nın yağmurlu olmasına rağmen katılan herkese teşekkür etti

Açılışta,Tophane Mahallesi Muhtarı Sultan Yıldız yaptığı konuşmada ; Mahallelerinde Ekipler Amirliğinin açılmasının isabetli bir karar olduğunu söyledi.Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı 'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

. Kurdela kesiminin ardından tören sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Yenice Nurullah Çakır Halil Bakırcı Tophane Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title