Haberler

Serinlemek için dereye atlayan genç hayatını kaybetti

Güncelleme:

Rize'de serinlemek amacıyla Fırtına Deresi'ne atlayan iki arkadaştan biri güçlükle kıyıya çıkarken, diğeri hayatını kaybetti. Gençlerin dereye atladığı anlar kameraya yansıdı.

Rize'de Hasan Gökmen Dedecan, arkadaşı ile Ardeşen ilçesindeki Fırtına Deresi'ne serinlemek için atladı. Arkadaşı güçlükle kıyıya çıkarken akıntıya kapılan Dedecan, bir süre sonra gözden kayboldu.

1 KM SÜRÜKLENDİ

Arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye gelen jandarma ve sağlık ekipleri çalışma başlattı. Bir kilometre sürüklenen genç, Rafting Milli Takım Antrenörü Aydın Aksoy tarafından dereden çıkarıldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekipleri tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılan Dedecan, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kaynak: AA / Güncel

Fırtına Ardeşen Rize Haberler

500

Yorumlar (4)

Halit:

arkadaş insan bu kadarmı dar kafalı olur bari belinize can yeleği görevi görmesi için birkaç pet şişe bağlayın bu kadar basit yahu olan ağlayan yüreği yanan ana babaya kalıyor

10
1
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Hiç akıl işimi ya şu yaptığınız ah be evlatlar

9
0
yanıtYanıtla
Hasan Baysal:

Ya Allah için; o kadar dalgalı suya atlamak neyin kafası ,çeken kişi de aynı, videoyu izlerken ben sudan korktum. Yazık değil mi canınıza. Akıl çok büyük bir nimet bilene :(((

6
2
yanıtYanıtla
Sadullah sıtkı:

karadeniz insanı araştırılması gerekli ilginç bir türdür.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title