Haberler

Ressam Yeşil'in Eserleri Louvre Müzesinde

Güncelleme:

Mersinli Ressam Ahmet Yeşil, Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan ünlü Louvre Müzesinde sergi açacak.

Mersinli ressam Ahmet Yeşil, Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan ünlü Louvre Müzesi'nde sergi açacak. Sanatçının eserleri müzenin SNBA Salonu'nda 11-15 Aralık tarihleri arasında Avrupalı sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Daha önce birçok kez Louvre Müzesi'nde sergi açan Yeşil'e Avrupa'nın çeşitli başkentlerinde bulunan sanat galerilerinden sergi teklifi geldi. Teklifler nedeni ile Yeşil, 2015'te Belçika'nın başkenti Brüksel, Almanya'nın başkentin Berlin ve Düsseldorf'da sergi açacak.

Yeşil, yurt dışının yanı sıra Türkiye'de de sergiler açacağını belirterek, "17 Ocak 2015'te Denizli'de, AB Sanat Kültür Bölümü ve Plastik Sanatçılar Derneği'nin organize ettiği müze çalıştayı için yapılacak projeye 12 sanatçıdan biri olarak katılıyorum. Bunun yanı sıra Ankara ve İstanbul'da yeni sergiler olacak. Programım dahilinde Anadolu Buluşmaları Programımın üçüncüsü için Trabzon, Sivas, Erzurum ve Bursa'da sergilerim olacak" dedi. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Yeşil Mersinli Fransa Paris Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title