Haberler

Resident Evil 7 için hayal kırıklığı yaratan güncelleme!

Güncelleme:

Serinin en iyi oyunlarından bir tanesi olan Resident Evil 7, gelen yeni nesil yaması ile oyuncuları hayal kırıklığına uğrattı.

Yeni nesil konsolların raflarda yerini almaya başlamasıyla, büyük yapımlar için yeni nesil yaması bekler olmuştuk. Bugüne kadar GTA 5, Cyberpunk 2077 ve Elden Ring gibi oyunlar yeni nesil yaması sundu. Resident Evil serisiyle tanıdığımız Capcom da güncellemeler için müjdeyi vermişti, ancak Resident Evil 7 için çıkış yapan güncelleme bekleneni vermedi.

PlayStation Plus Temmuz oyunları sızdırıldı!

Resident Evil 7, yeni nesil konsol yamasıyla bekleneni vermedi

Capcom, Resident Evil oyunlarına yeni nesil yaması çıkaracağını açıkladığında serinin hayranları sevinmişti. Bugüne kadar yeni nesil yaması çıkaran stüdyolar, oyunlarında grafiksel anlamda önemli değişiklikler yaptı. Bazıları bununla sınırlı kalmayıp oynanışa da katkı sağlamıştı. Ancak Resident Evil 7 için bugün yayınlanan PS5 ve Xbox Series güncellemesine baktığımızda, 'gelmese de olurmuş' demek mümkün.

Yayınlanan güncelleme ile RE.NET'e bağlanan kullanıcılarda bazı eşyaların görüntülenmemesi sorunu çözülmüş. PlayStation 5 ve Xbox Series konsollar için gelen güncellemenin tek içeriği bu. Capcom, aylar öncesinden bu güncellemeyi bir grafik iyileştirmesi gibi duyurduğu için neredeyse boş bir yama geldiğini görüyoruz.

Diğer Resident Evil oyunlarına da birer yeni nesil yaması gelmesi bekleniyor. Resident Evil 7 için durum bu olduğuna göre serinin diğer oyunlarında da fazlasını bekleyemeyiz. Görünüşe göre hayranlar, beklentilerini kısarak yalnızca yeni nesildeki hataların çözülmesini umacak.

Resident Evil 7, serinin en başarılı oyunlarından biriydi ve yüksek satış rakamlarıan da ulaşmıştı. Ardından gelen Resident Evil 2 Remake de serinin kalitesini yükselten işlerden biriydi. Bu oyunların grafik kaliteleri yeterli seviyede olsa da daha fazlasını görmek isteyen oyuncular var. Bu beklenti şu an gerçekleşecek gibi görünmese de oyunların şu anki halinin bile iyi kalitede olduğunu eklemek gerek.

Kaynak: Shiftdelete / Güncel

Elden Ring GTA 5 Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title