Haberler

Reha Yeprem İle Şiir Gecesine Yoğun İlgi

Güncelleme:

Bitlis Belediyesi tarafından "30 gün 30 farklı etkinlik" sloganı ile Ramazan ayı boyunca yapılacak olan etkinliklerin ilki dün akşam yapıldı.

Ünlü sunucu Reha Yeprem tarafından ramazan etkinliklerinin ilk gününde sahne alarak Bitlislilere unutulmaz bir şiir gecesi yaşattı. Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, açılış konuşmasında Ramazan Şenliklerinin bu yıl 4.sünü gerçekleştirdiklerini belirtti. Başkan alaydın, sözlerini şöyle sürdürdü " Çok şükür bir Ramazan ayına daha ulaştık ve bu yılda halkımızın talepleri doğrultusunda 30 gün sürecek ramazan şenliği düzenledik. Bu yıl sosyal belediyecilik anlamında önemli işlere imza attık Sünnet şölenimizin 5.sini gerçekleştirdik. 2. toplu nikah törenimize 64 çiftimiz katıldı seneye sayı inşallah 100 ü geçecektir. Bitlis Halkı artık bu tür sosyal etkinliklere alıştı. Geçtiğimiz yıl Ramazan ayı düzenlediğimiz etkinlikler ile dolu dolu yaşandı. Bu yılda görüyorum ki ilk geceden alanı doldurdunuz. Hepinize tek tek teşekkür ederim."

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul ise konuşmasında "Bitlis'te böyle güzel bir organizasyon yapan Bitlis Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum sosyal belediyecilik adına önemli işler yapılıyor." dedi Akşam ilk olarak Bitlis Sanat Derneği (BİSAD) tarafından Nasrettin Hoca ve fıkralarından oluşan tiyatro oyunu ile başladı. Akşam daha sonra ünlü sunucu ve şiir yorumcusu Reha Yeprem'in sahne almasıyla devam etti. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'i anlatan bir birinden güzel şiirleri ve naatları yorumlayan Reha Yeprem Bitlisliler tarafından büyük alkış aldı. Yaklaşık 2 saat süren program sonrasında Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın ünlü sunucu ve yorumcu Reha Yeprem'e Beş minare işlemeli bir plaket hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fehmi Alaydın Bitlis Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title