Haberler

Ramiz Soydaş: Artık daha güvenliyiz

Güncelleme:

Bucaspor hazırlıklarını kondisyon ağırlıklı antrenmanla sürdüren Kocaeli Birlikspor'da teknik patron "Bundan sonra çok daha güvenli oynayacağız. Pazar günü de kazanıp yola devam edeceğiz" dedi

AĞIRLIK VE KONDİSYON

Pazar günü ağırlayacağı Bucaspor maçının hazırlıklarını aralıksız ve eksiksiz sürdüren Kocaeli Birlikspor'da dün (Salı) ağırlık ve kondisyon çalışmaları yapıldı. Teknik direktör Ramiz Soydaş'ın yaklaşık 10 dakikalık toplantısıyla başlayan antrenmanda önce genel ısınma yapıldı. Ardından fitness salonunda ağırlık çalışılmasına geçildi. Dış sahada koordinasyon parkuru ve şut çalışmasıyla süren antrenman yüksek tempolu koşularla tamamlandı.

KAZANIP DEVAM EDECEĞİZ

"Bundan sonra çok daha güvenli oynayacağımızı düşünüyorum" diyen teknik direktör Ramiz Soydaş, "Bucaspor geçmişi ve kariyeri iyi olan bir kulüp. Mutlaka ki onların da ligde hedefleri var. Ama özellikle iç sahadaki hedeflerimiz doğrultusunda ortaya koyacağımız ya da güdeceğimiz stratejiler söz konusu. Dolayısıyla bu stratejilerin getirileri olacağı için Allah'ın izni ve çocuklarımın da gayretiyle bu maçı kazanıp yola çok daha emin bir şekilde devam edeceğiz" yorumunu yaptı.

HATASINI TELAFİ EDECEK

Skorlardan ziyade kazanmanın önemli olduğunu da belirten teknik patron Ramiz Soydaş, "Tabiki fazla gol atıyor olmak takımın ofansif düşüncesini, gücünü, şevkini artıracak" şeklinde konuştu. Onur Garip'in cezasının tamamlanmasıyla ilgili olarak ise Soydaş, "Bugüne kadar oynayan arkadaşlarımız ellerinden gelen herşeyi yaptılar. Onur'un ise şuan iştahlı ve aç olduğunu görüyorum. Mevkisindeki aktivitemizi, hem de organizasyonumuzu güçlendirecek, zenginleştirecek, katkı sağlayacaktır. Yaptığı hatanın karşılığını da sorumluluk olarak verecektir" sözlerini kaydetti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Onur Garip Bucaspor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title