Haberler

Ramazan Etkinlikleri Coşkuyla Devam Ediyor

Güncelleme:

Niğde Belediyesinin bu yıl beşincisini gerçekleştirdiği Ramazan Kültür ve Sanat Etkinlikleri devam ediyor.

Niğde Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve beşincisi düzenlenen Ramazan Kültür ve Sanat Etkinlikleri ikinci programında Bedirhan Gökçe'nin şiir ziyafetiyle dinleyenleri büyüledi.

Programa Niğde Valisi Alim Barut, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Hayreddin Akçıl, Niğde AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen'in yanı sıra çok sayıda dinleyici katıldı.

Program sonrası konuşma yapan Niğde Valisi Alim Barut; "Güzel günlerde güzel insanlar geliyorlar. Burada gerçekten dinlediğimiz türkülerin hiç birini birinden ayıramadım. Hepsi birbirinden güzeldi. Bize bu güzelliği yaşatan Bedirhan kardeşimize teşekkür ediyorum. Ayağına, yüreğine sağlık, ekibine ve kendisine de çok teşekkür ediyorum" dedi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Tüm Niğdeliler adına ve şahsım adına Bedirhan Gökçe'ye teşekkür ediyorum. Bedirhan Gökçe'yi talep doğrultusunda buraya davet etmiştik, Niğdeliler sizi seviyorlar ve istiyorlar. Daha önce bu alanda ve farklı programda Bedirhan Gökçe ile yine beraber olmuştuk. Artık Niğdeliler Bedirhan Gökçe'ye alıştı. İnşallah önümüzdeki yıl yine beraber olacağız" dedi.

Ramazan etkinliklerinin ikinci programında Bedirhan Gökçe şiir dinletisiyle yer alırken, üçüncü programı 12 Temmuz 2013 Cuma günü Orhan Çakmak Türk Müziği Konseri, dördüncüsü 13 Temmuz 2013 Cumartesi günü Murat Göğebakan Konseri, beşincisi 19 Temmuz 2013 Cuma günü, Niğde Belediyesi Türk Müziği Korosu Konseri, 20 Temmuz 2013 Cumartesi günü Mahalli Sanatçılar Konseri, 26 Temmuz 2013 Cuma günü Celalettin Ada Tasavvuf Müziği Konseri, 2 Ağustos 2013 Cuma günü Uğur Işılak Konseri ile sona erecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bedirhan Gökçe Faruk Akdoğan Ak Parti Niğde Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title