Haberler

Ramazan Etkinliği

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Genel ve detay Vatandaşlardan görüntü Bedirhan gökçe'nin şiirler okuması Bedirhan Gökçe'nin konuşması Adıyaman'da ramazan etkinliği Ramazan etkinlikleri kapsamında Bedirhan Gökçe, şiir dinletisi sundu Gökçe: "Biz Çanakkale'de destan yazmış, destan yazarken de Kürt, Türk, Laz, Çerkez, Arap, Boşnak diye ayrılmamışız" Adıyaman'da ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Bedirhan Gökçe, şiir dinletisi sundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Genel ve detay

Vatandaşlardan görüntü

Bedirhan gökçe'nin şiirler okuması

Bedirhan Gökçe'nin konuşması

Adıyaman'da ramazan etkinliği

Ramazan etkinlikleri kapsamında Bedirhan Gökçe, şiir dinletisi sundu

Gökçe:

"Biz Çanakkale'de destan yazmış, destan yazarken de Kürt, Türk, Laz, Çerkez, Arap, Boşnak diye ayrılmamışız"

Adıyaman'da ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Bedirhan Gökçe, şiir dinletisi sundu.

Belediye tarafından Demokrasi Parkı'nda düzenlenen etkinlikte Gökçe, şiir okudu. Gökçe'nin şiirlerine eşlik eden vatandaşlar, programı ilgiyle izlediler.

Gökçe, programda yaptığı konuşmada, Adıyaman'ın iz bırakan şehirlerden bir tanesi olduğunu söyledi.

Ülkede birlik ve beraberliğin önemli olduğunun altını çizen Gökçe, şunları kaydetti:

"Allah tez zamanda ülkemize sulh ve selamet versin, birlik ve dirliğimizi daim eylesin. Biz Çanakkale'de destan yazmış, destan yazarken de Kürt, Türk, Laz, Çerkez, Arap, Boşnak diye ayrılmamışız. Bir millet olduğumuz için Allah rahmetini üstümüze yazdırmış. Biz ne zaman bir birimize düşersek Allah rahmetini çeker. Bundan dolayı şu mübarek gecelerde birliğimize, dirliğimize dua edelim. Allah ülkemizi muhafaza etsin."

Kaynak: AA / Güncel

Bedirhan Gökçe Çanakkale Adıyaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title