Haberler

    Ramazan Avcı Cuma Günü Anılacak

    'RAMAZAN Avcı İnisiyatifi'nin düzenleyeceği anma etkinliğine, Avcı'nın eşi Gülüstan Avcı, oğlu Ramazan Avcı, Türkiye'den kuzeni Leyla Loğoğlu'nun yanı sıra 1992 Mölln vahşetinde annesi, kızı ve yeğenini kaybeden Faruk Arslan, ağır yaralı kurtulan oğlu İbrahim Arslan, NSU terör örgütü...

    'RAMAZAN Avcı İnisiyatifi'nin düzenleyeceği anma etkinliğine, Avcı'nın eşi Gülüstan Avcı, oğlu Ramazan Avcı, Türkiye'den kuzeni Leyla Loğoğlu'nun yanı sıra 1992 Mölln vahşetinde annesi, kızı ve yeğenini kaybeden Faruk Arslan, ağır yaralı kurtulan oğlu İbrahim Arslan, NSU terör örgütü kurbanı Süleyman Taşköprü'nün kardeşi Osman Taşköprü, Berlin'de katedilen Burak Bektaş'ın yakınları, Hamburg'da ırkçılığı protesto için kendini yakan Semra Ertan'ın yeğeni Cana Bilir-Meier gibi diğer ırkçı şiddet kurbanlarının yakınları katılacak.

    Irkçı şiddet kurbanlarının yakınlarının istekleri doğrultusunda, onların his ve duygularının ön planda olduğu protokolsüz bir anma düzenleyeceklerini belirten inisiyatif sözcüsü Ünal Zeran, "Ramazan Avcı'yı anarken, hep bitmesini umduğumuz ama ne yazık ki yanlış politikalarla körüklendiğini gördüğümüz ırkçılığı lanetleyeceğiz. Günümüz, ırkçılığa karşı cephe alma günüdür. Anma etkinliğine, "Irkçılıkla mücadelede varım" diyen herkesi bekliyoruz" dedi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    İbrahim Arslan Faruk Arslan Türkiye Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title