Haberler

Ptt Kargo Gönderilerinde İndirim Yaptı

PTT Genel Müdürlüğü kargoların daha hızlı ve uygun fiyatlarla taşınması ve teslim edilmesi için sıkı önlemler alındığını vurguladı PTT kargo taşımada bayram indirimi yaptı.

PTT Genel Müdürlüğü kargoların daha hızlı ve uygun fiyatlarla taşınması ve teslim edilmesi için sıkı önlemler alındığını vurguladı PTT kargo taşımada bayram indirimi yaptı. PTT Genel Müdürlüğü kargoların daha hızlı ve uygun fiyatlarla taşınması ve teslim edilmesi için sıkı önlemler alındığını bildirdi.

Yapılan açıklamaya göre PTT'nin 172. Yıldönümü ve Kurban Bayramı dolayısıyla 18-24 Ekim tarihleri arasında kargolarda yüzde 10 indirim olacak. PTT kargoyu kullanmak isteyen vatandaşların telefon ya da internet üzerinden (www.ptt.gov.tr) sipariş verme, toplu kargo, kurumsal müşteriler ve ücretsiz teslim bilgileri gibi imkanlardan yararlanabildiklerini açıkladı.

Müdürlükçe yapılan açıklamada indirimin PTT'nin yıldönümü ve Kurban Bayramından önceki 5 gün içerisinde geçerli olduğu bildirildi. PTT Kargoyu kullanacak olan vatandaşların dikkat etmesi gerekenler şöyle sıralandı:

-Gönderici ve alıcı adreslerinin tam, doğru ve okunaklı yazılması,

-Posta kodu yazımının unutulmaması,

-Tebrik kartı zarflarının ağzının kapatılmaması,

-Özellikle çok miktarda tebrik gönderen kişi ve kuruluşların gişe önlerinde beklememeleri için gönderilerin ücret alma makinesi bulunan gişelere verilmesi, gişelerimiz de satılan pul baskılı tebrik zarfları ile resimli kartlarının tercih edilmesi,

-Hediyelik eşya ve paketlerin gönderilmesinde, PTT Kargo hizmetlerinin tercih edilmesi,

-Posta ile gönderilecek hediyelik eşyaların taşıma sırasında hasar görmemesi bakımından ambalajlarının sağlam olarak yapılması, bu amaçla posta gişelerinde bulunan ücretsiz kutu ve kargo yollama poşetlerinden faydalanılması, hizmetlerimizin daha sağlıklı şekilde yürütülmesine yardımcı olacaktır. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Kurban Bayramı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title