Haberler

PTT 1. Lig'de Kart Fiyaskosu

Güncelleme:

PTT 1. Lig'de sezonun ilk yarısında tam anlamıyla kart fiyaskosu yaşandı ve grupta kırmızı kart görmeyen takım kalmadı.

PTT 1. Lig'de oynanan 153 karşılaşmada toplam 767 sarı kart ve 54 kırmızı kart çıktı. PTT 1.Lig'de mücadele eden ve ligi 17 puanla 16'ncı sırada bitiren Şanlıurfaspor ise ligin ilk yarısında 41 sarı ve 2 kırmızı kart gördü.

LİDER KAYSERİ ERCİYESPOR OLDU

Ligin ilk yarısında en çok sarı kart gören takım Süper Lig'den bu sene bir alt lige düşen Kayseri Erciyesspor oldu. Kayseri temsilcisi ilk yarıda 54 sarı kart gördü. Erciyesspor'u 52 kartla Antalya Alanyaspor takip ederken, Giresunspor ve Göztepe ise 48'er sarı kart gören takımlar oldu.
PTT 1.Lig'de en çok sarı kart yiyen oyuncu Göztepe'den Gasso olurken, onu 7'şer sarı kartla Adanaspor'dan Foguingo, Kayseri Erciyesspor'dan Emre Toraman ve Kardemir Karabükspor'dan Simon Zence takip etti.

TÜM TAKIMLAR KIRMIZI KART GÖRDÜ

PTT 1. Lig'de ilk yarıda kart görmeyen takım kalmadı. Kardemir Karabükspor, Adanaspor, Yeni Malatyaspor, Kayseri Erciyesspor ligde 5 kırmızı kart gören takımlar olurken, onları 4'er kırmızı kartla 1461 Trabzon, Karşıyaka, Vartaş Elazığspor ve Gaziantep BBSK takip etti. Bu takımların arkasından ise 3'er kırmızı kartla Alanyaspor ve Göztepe yer aldı.
En çok kırmızı kart gören oyuncular ise; Kayseri Erciyesspor'dan Bilal Kılıç, Yeni Malatyaspor'dan Koray Şanlı ve Kardemir Karabükspor'dan İsmail Dinler oldu. Bu futbolcular 2'şer kırmızı kart gördü.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title