Haberler

Psikiyatristler Bursa'dan Memnun Kaldılar

Güncelleme:

Prof. Dr. Tunç Alkın; "ulusal Psikiyatri Kongresi çok verimli geçiyor. Birkaç yıl sonra tekrar Bursa'yı tercih edebiliriz"

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Binted tarafından işletilen ve yönetilen Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde ( Merinos AKKM) yaklaşık bin 200 psikiyatristin katılımıyla düzenlenen 48. Ulusal Psikiyatri Kongresi'nin çok verimli geçtiğini söyleyen Türkiye Psikiyatri Derneği Başkanı Prof. Dr. Tunç Alkın, birkaç yıl sonra tekrar Bursa'yı tercih edebileceklerini belirtti.

Türkiye Psikiyatri Derneği tarafından Burkon Turizm ve Kongre Organizasyon işbirliğiyle düzenlenen '48. Ulusal Psikiyatri Kongresi, Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Binted tarafından işletilen ve yönetilen Merinos AKKM'deki toplantı ve panellerle devam ediyor. 46.'sı İzmir'de, 47.'si geçen yıl Antalya'da düzenlenen ' Ulusal Psikiyatri Kongresi'nin 48.'sini Bursa'da yapmaktan mutluluk duyduklarını belirten Türkiye Psikiyatri Derneği Başkanı Prof. Dr. Tunç Alkın, derneğin ve katılımcıların Merinos AKKM'den memnun kaldığını ifade etti. Mekanların ve salonların ferah ve geniş olmasının tüm katılımcıları etkilediğini söyleyen Alkın, Fuar Alanı'nın da katılımcılar ve firma yetkilileri tarafından beğenildiğini dile getirdi. Merinos AKKM'nin park içerisinde olmasının bir artı olduğunu kaydeden Alkın, kongre merkezinin etrafında daha fazla otelin olması ve restoran desteğinin artması durumunda cazibesinin de artacağını söyledi. Alkın, Kongre Kafe'nin özellikle büyük toplantılarda restoran ihtiyacını karşılaması için çalışmalar yapılabileceğini kaydetti.

Ulusal Psikiyatri Kongresi'ni tekrar Bursa'da yapmayı düşündüklerini ve başka derneklere de önereceğini belirten Alkın, "Bursa'da düzenlediğimiz Ulusal Psikiyatri Kongresi çok verimli geçiyor. Yaklaşık bin 200 kişi katıldı. Bazı salonlarda yoğunluk yaşandı. Hüdavendigar Salonu gibi 200-300 kişilik salonların artırılması büyük fayda sağlayacaktır. Bana göre psikiyatri için Merinos AKKM ideal bir yer. Bizim 3 büyük şehir, artı bir değişik şehir diye kararımız vardı. Bunların arasından İstanbul, istenen uçuk fiyatlar dolayısıyla düştü. Antalya'nın farklı bir konsepti var. Bu yüzden bizim için Ankara, İzmir ve Bursa en ideal şehirlerdir. Birkaç yıl sonra tekrar Bursa'yı tercih edebiliriz" dedi.

Bursa'daki otellerin birçoğunun yeni olmasının şehre avantaj sağladığını ifade eden Alkın, şehrin sosyal aktivitesinin de kongre için yeterli olduğunu dile getirdi. Alkın, katılımcıların genelde havaalanının uzaklığından ve sefer sayısının azlığından şikayet ettiğini belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ulusal Psikiyatri Kongresi Türkiye Psikiyatri Derneği Merinos Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title