Haberler

GİBTÜ Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Mardin'de konferans verdi

Güncelleme:

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Mardin'in Nusaybin ilçesinde konferans verdi.

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Mardin'in Nusaybin ilçesinde konferans verdi.

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, ilçedeki bir düğün salonunda düzenlen konferansın açılışında, mertliğin, kardeşliğin ve hoşgörünün şehri Nusaybin'de güzel bir programda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

"Hazreti Muhammed'in hayatı, İslamiyet'in yayılışı, sahabelerin yaşantısı ve İslam'ın kadınlara verdiği değer" konulu konferansa vatandaşlar ilgi gösterdi.

Programda, ilahi konseri ve semazen gösterileri de yer aldı.

Kayabaşı, konferansın sonunda katılımlarından dolayı Hatipoğlu'na gül ve Nusaybin hatırası plaket verdi.

Programa Kayabaşı'nın eşi Nigar Kayabaşı, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Mevlüt Tüylü, İlçe Müftüsü Usame Anlağan, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahsum Özmen de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Nihat Hatipoğlu Münir Karaloğlu Kayabaşı Nusaybin Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title