Haberler

Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara'nın Vefatı

DSP Genel Başkanı Masum Türker, Prof.Dr.Ahmet Mete Işıkara'nın halkın gönlünde kazandığı yeri asla kaybetmeyeceğini ifade etti.

DSP Genel Başkanı Masum Türker, Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara'nın halkın gönlünde kazandığı yeri asla kaybetmeyeceğini ifade etti.

Türker, Işıkara'nın vefatı nedeniyle yayımladığı mesajında büyük üzüntü duyduğunu belirterek, merhuma rahmet, ailesine, sevenlerine sabır ve başsağlığı diledi.

Işıkara'nın bilimadamı olarak edindiği kariyerin yanı sıra Türkiye'de pek çok insanın sevgi ve saygısını kazanmış önemli bir kişi olduğunu belirten Türker, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Uzun yıllar boyunca yaptığı araştırmalar ve Türk halkına aşıladığı bilinç, Işıkara'nın çalışmalarını daha da taçlandırmıştır. Ulusumuzu yurt dışında da çalışmalarıyla etkin bir şekilde temsil eden Işıkara, hafızalarımızda ve gönlümüzde kazandığı yeri asla kaybetmeyecektir."

Muhabir: Tuğba Özgür Durmaz

Yayıncı: Selçuk Aval - ANKARA

Kaynak: AA / Güncel

Masum Türker Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title