Haberler

Prizren Başkonsolosluğu Bayrak Çekme Töreni

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Prizren Başkonsolosluğu bayrak çekme detay görüntüleri Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'un şehir turu Prizren Başkonsolosluğu bayrak çekme töreni Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş ve Kosova Başbakanı Mustafa'nın katılımıyla Prizren Başkonsolosluğunun bayrağı göndere çekildi Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve Kosova Başbakanı İsa Mustafa'nın katılımıyla Prizren Başkonsolosluğunun bayrağı göndere çekildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Prizren Başkonsolosluğu bayrak çekme detay görüntüleri

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'un şehir turu Prizren Başkonsolosluğu bayrak çekme töreni

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş ve Kosova Başbakanı Mustafa'nın katılımıyla Prizren Başkonsolosluğunun bayrağı göndere çekildi

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve Kosova Başbakanı İsa Mustafa'nın katılımıyla Prizren Başkonsolosluğunun bayrağı göndere çekildi.

Törene Kurtulmuş ve Mustafa'nın yanı sıra Kosova Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar, Çevre Bakanı Fedid Agani, Türkiye'nin Priştine Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç, Prizren Başkonsolosu Selen Evci, Kosova milletvekilleri ile çok sayıda Kosovalı Türk ile Türkiye vatandaşları katıldı.

Kurdele kesiminin ardından Kurtulmuş ve Mustafa, başkonsolosluğun bayrağını göndere çekerek törene katılanları selamladı.

Prizren'deki ilk ve tek başkonsolosluk olan Türkiye Başkonsolosluğunun faaliyetleri hakkında bilgi alan Kurtulmuş ve Mustafa daha sonra Halveti Tekkesi'ni ziyaret etti.

Kosova Başbakanı'nın ayrılmasının ardından Kurtulmuş ve beraberindeki heyet, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından restorasyonu tamamlanan Emin Paşa ve Sinan Paşa camilerini gezdi.

Kurtulmuş, Prizren çarşı esnafını da ziyaret edip, kendisine yoğun ilgi gösteren Kosovalı Türklerle sohbet etti.

Kurtulmuş, Prizren'de bulunan Kosova Türk Temsil Heyeti Başkanlığını da ziyaret etti. Kurtulmuş, Sultan Murat Kışlası'nda Kosova Türk Temsil Heyeti Başkanı Hava Savunma Kurmay Albay Saim Bağcı'dan faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Numan kurtulmuş İsa Mustafa Prizren Kosova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title