Haberler

Poupon Music Club'tan Sevgililer Günü Üçlemesi

Güncelleme:

Music Club'ı Poupon, Sevgililer Günü'ne özel ard arda 3 konserle konuklarının hem kulaklarına hem kalplerine hitab edecek.

Bebek Kitchenette'in 3. katında hizmet veren İstanbul'un yeni Music Club'ı Poupon, Sevgililer Günü'ne özel ard arda 3 konserle konuklarının hem kulaklarına hem kalplerine hitabedecek. 13 Şubat Dolunay Obruk Trio ile 'Meet Your Valentine', 14 Şubat Sevgililer Günü Neşet Ruacan Band ile 'Will You Be My Valentine' ve 15 Şubat'ta Melis Sökmen Band ile 'Enjoy Your Valentine' konserleri, yeni sezonda konuklarını yepyeni bir konseptle karşılayan Poupon Music Club'da caz müzik severlerle buluşacak.

Bebek Kitchenette'in 3. katında Music Club olarak hizmet veren Poupon, iyi müzik ve benzersiz lezzetlerle rahat bir ortamda bir araya gelmek isteyen herkesin alternatif buluşma noktası olmaya devam ediyor. Yeni sezonda birbirinden güzel caz performanslarının yanı sıra DJ partileriyle farklı eğlence arayanlara kapılarını açacak olan Poupon, Sevgililer Günü'ne özel 3 muhteşem konserle aşkla müziği bir araya getiriyor. 13 Şubat'ta Dolunay Obruk Trio ile 'Meet Your Valentine', 14 Şubat Sevgililer Günü Neşet Ruacan Band ile 'Will You Be My Valentine' ve 15 Şubat'ta Melis Sökmen Band ile 'Enjoy Your Valentine' konseptli konserler, Poupon'da caz müzik severlerle buluşacak.

Poupon'da yeni dönem, alternatif eğlence anlayışı

Muhteşem boğaz manzarası, özel terası ve seçkin tapas menüsü ile akşam 17:00'den itibaren hizmet veren Poupon'da, Pazartesi hariç haftanın her günü 18:00 – 19:00 saatleri arasında partiler ve sürpriz lounge etkinlikleri, iş çıkışı keyifli saatler geçirmek isteyenleri bekliyor. Poupon ayrıca her pazar 15:00'ten itibaren tapas menüsü eşliğinde 'Jazzy Lazy Sunday' ve akşamüstü devam eden 'Open Mic. Jam Session'larıyla keyifli ve kaliteli müziği benzersiz lezzetler eşliğinde sunuyor.

Güzel müzik eşliğinde sevdikleriyle bir araya gelmek isteyenlerin yeni adresi Poupon Music Club'ta yerli ve yabancı müzisyenlerin sahne aldığı canlı müzik geceleri, müzik severlerin yeni alışkanlığı olacak. Renkli ve sıcak dekorasyonuyla konuklarına evinde gibi hissettirmeyi amaçlayan Poupon Music Club'ta yeni dönemde Dicle Başaran'ın direktörlüğünde düzenlenecek canlı performanslar ve etkinlikler, İstanbulluların alternatif kaliteli eğlence arayışlarına cevap verecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Neşet Ruacan İstanbul Bebek Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title