Haberler

Pool Bilardoda 50 Şampiyonluğu Bulunan Eylül 3 Bant Arenasına da Girdi

(özel) Pool bilardoda 50 şampiyonluğu bulunan Eylül 3 bant arenasına da girdiEylül Kibaroğlu "Turnuva fena geçmedi, benden iyilere bıraktım""Bilardo deyip geçmemek lazım, 3 bant ile pool çok farklı""Poolcuların buraya gelip bir hava solumalarını isterim"Uğur Demirkırdı - Mustafa Akın Manavgat,(DHA)Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda mücadele eden Pool Milli Takımı oyuncusu Eylül Kibaroğlu, bayan sporcu azlığından dolayı 3 bantta da görev almak istediğini dile getirdi.

(özel) Pool bilardoda 50 şampiyonluğu bulunan Eylül 3 bant arenasına da girdi

Eylül Kibaroğlu "Turnuva fena geçmedi, benden iyilere bıraktım"

"Bilardo deyip geçmemek lazım, 3 bant ile pool çok farklı"

"Poolcuların buraya gelip bir hava solumalarını isterim"

Uğur Demirkırdı - Mustafa Akın Manavgat,(DHA)

Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda mücadele eden Pool Milli Takımı oyuncusu Eylül Kibaroğlu, bayan sporcu azlığından dolayı 3 bantta da görev almak istediğini dile getirdi.

Antaya'nın turizm eldelerinden Side'de devam eden Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda mücadele eden ve poolda bir Avrupa, toplamda 50 şampiyonluğu olan Eylül Kibaroğlu, Doğan Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulundu.

Poolu bırakmadığını ve hala kendi branşında ilerlediğini dile getiren Eylül Kibaroğlu, Türkiye'deki bayan sporcu azlığından dolayı 3 bantı da denemek istediğini söyledi.

Eylül Kibaroğlu, "Buradaki atmosferi bir soluyayım oyun seviyesini göreyim dedim sadece onun için buradayım. Denedim turnuva fena geçmedi, ilk 8'e kaldım ve benden iyilere bıraktım" dedi.

"BİLARDO DEYİP GEÇMEMEK LAZIM, 3 BANT İLE POOL ÇOK FARKLI"

3 bant ile poolun çok farlı olduğunu, bilardo deyip geçilmemesi gerektiği söyleyen Kibaroğlu, "Toplar farklı, masa farklı, top boyutları farklı, ıstakalar farklı, masanın sıcaklığı farklı her şey farklı aslında sadece dışarıdan gördüğümüz ıstaka, masa, top aynı ama diğer türde içindeki malzemeler çok başka" diye konuştu.

"POOLCULARIN BURAYA GELİP BİR HAVA SOLUMALARINI İSTERİM"

Önceliğinin pool olduğunu ve kendisinin 3 bantta da olmasından dolayı poolculara bir davet niteliği taşımasını istediğini dile getiren Eylül Kibaroğlu, "Şimdilik kendi branşımda yoğun bir programım var. Milli takımımız var Avrupa Şampiyonası, Üniversitelerarası Pool Şampiyonası, Türkiye Şampiyonası derken yoğun bir program var. İkinci ayak denk gelmezse katılmak istiyorum ama denk gelirse tabii önceliğim pool. Aslında kendi branşımdakilerin de hoşuna gitti. Umarım bu bir davet gibi olur. Poolcuların buraya gelip bir hava solumalarını isterim. Aynı şekilde buradaki oyuncuların da bizim branşlarımıza gelmelerini isterim. Bir Avrupa şampiyonluğum, 50 kez de Türkiye şampiyonluğum var ama dediğim gibi branşlar farklı olduğu için oyunlar da farklı olabiliyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Akın Manavgat Türkiye Eylül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title