Haberler

Pomem'de Mezuniyet Töreni

Mersin Polis Meslek Eğitim Merkezi'nin 12.dönem mezuniyet töreninde 422 polis adayı yemin ederek, diploma aldı.

Mersin Polis Meslek Eğitim Merkezi'nin (POMEM) 12. dönem mezuniyet töreninde, 422 polis adayı yemin ederek, diploma aldı.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, POMEM'de düzenlenen mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, emniyet teşkilatına katkı ve güç verecek, Türkiye'nin birlik ve beraberliği için mücadele edecek genç polis adaylarını kutladı.

Türkiye'nin 2023 yılı hedefine doğru ilerleme sürecindeki en önemli konulardan birinin güvenlik olduğuna işaret eden Güzeloğlu, "Dünyanın 10 büyük ekonomisi arasına girmeyi planlayan Türkiye'de güvenlik güçlerimiz başarılı adımlarla ilerliyor. Türkiye'nin dış ve iç tehditlere karşı koyabilmesi için güvenlik, vazgeçilmez unsurlarımızdandır. Bu doğrultuda ilerleyen Türk polisi başarıyla adından söz ettiriyor" dedi.

Polis adaylarının aldıkları eğitimler ve bunun bilinciyle meslek yaşamlarında çok önemli ve değerli görevlerde bulunacaklarına inandığını ifade eden Güzeloğlu, "Hukuka bağlı, insan haklarına dayalı ve her yönüyle toplum desteklilere uygun olarak, çağdaş, bilimsel ve tüm teknikleri bünyesinde barındıracak yöntemlerle hem iç hem de dış mücadele noktasında genç polislerimiz inanıyorum ki, çok büyük ve önemli hizmetlerde bulunacaklardır" diye konuştu.

POMEM Müdürü Çetin Çelik de, 12. dönemde 422 polis adayının ağırlıklı olarak sosyoloji ve psikoloji dersleri aldığını söyledi. Eğitimini tamamlayan 422 polis adayının insan haklarına saygılı, meslek formasyonu alan fakülte mezunu olduğu belirten Çelik, şunları kaydeti:

"Kitapların yanı sıra kendilerine verilen teknolojik ekipmanlarla daha donanımlı hale getirilen polis adaylarımız vatanımızın bütünlüğü için ellerinden geleni yapacaktır. Mezun olan adaylarımız burada öğrendiklerini Akdeniz Oyunları'nda uygulama fırsatı bulacaktır. Toplumla iç içe olan adaylarımız bundan sonraki yaşamlarında polis teşkilatının birer neferi olarak görev yapacaktır."

Konuşmaların ardından okulu birincilikle bitiren Ömer Şahin, yaş kütüğüne dönem plakasını çaktı.

Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz ile diğer protokol üyelerinin yanı sıra ailelerin de katıldığı törende,  polis adaylarına ödülleri ve diplomaları verildi. - Mersin

Kaynak: AA / Güncel

Basri Güzeloğlu Akdeniz Türkiye Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title