Haberler

Polislerden Serebral Palsi hastası çocuğa süpriz doğum günü ziyareti

Güncelleme:

BURSA'da, Serebral Palsi hastası Mehmet Akif Şana'nın (5) doğum gününe katılarak polis kepi hediye eden ekipler, küçük çocukla keyifli vakit geçirdi.

BURSA'da, Serebral Palsi hastası Mehmet Akif Şana'nın (5) doğum gününe katılarak polis kepi hediye eden ekipler, küçük çocukla keyifli vakit geçirdi. Şana'nın kelepçeyi merak etmesi üzerine polis ekipleri, isteğini geri çevirmedi. Ekipler, küçük çocuğa kelepçeyi göstererek ancak büyüyüp polis olduğunda kullanabileceğini söyledi.

Merkez Yıldırım ilçesi Mollaarap Mahallesi 3. Kaynak Sokak'ta oturan Resul ile Esra Şana'nın serebral palsi hastası çocukları Mehmet Akif Şana (5), sokağa çıkma kısıtlamasına denk gelen doğum gününü, polis ekipleriyle birlikte kutlamak istedi. Resul Şana, oğlunun isteği üzerine '155 Polis İhbar Hattı'nı arayarak durumu anlattı. Bunun üzerine bölgeden sorumlu olan Yıldırım Beyazıt Polis Merkez Amirliği'ne konu aktarıldı. Yıldırım Beyazıt Polis Merkez Amirliği'nde görevli bir ekip, Mehmet Akif Şana için doğum günü pastası alarak aileye sürpriz bir ziyaret yaptı. Ekipler, doğum günü pastasını üfleyen Mehmet Akif'e bir de polis kepi hediye etti. Polislere kelepçeyi merak ettiğini söyleyen Mehmet Akif'in bu isteğini de kırmayarak, kelepçeyi gösterdiler. Küçük çocuğa kelepçesi ancak büyüyüp polis olduğunda kullanabileceğini hatırlattılar.

'BEN DE POLİS OLACAĞIM'

Polisleri çok seven ve doğum gününü polislerle birlikte kutlamak isteyen küçük çocuğun ricasının yerine getirilmesinden dolayı Şana ailesi mutlu olduğunu ifade etti. Polislerin ziyaretinden duygulanan baba Resul Şana, "Duygularımızı anlatamayız. Çok sevindik ve bu mutluluk ancak yaşanır. İlk defa böyle bir şey yaptık. İki çocuğumuz var. Birisi özel gereksinimli birey gördüğünüz gibi. Onun isteğini yerine getirerek mutlu olmasını istemiştik. Polislerin gelmesini çok istiyordu. Davet ettiğimizi söyledik ancak inanmamıştı. Polisler geldiği sırada kendi oyuncak silahıyla oynuyordu. Karşısında görünce mutluluğunu tarif edemem" diye konuştu. Kendisinin de büyüyünce polis olacağını söyleyen Mehmet Akif Şana, "Hırsızları yakalayacağım. Onları hapse kilitleyeceğim. Kelepçeyi merak ediyordum. Kelepçeyi de gördüm" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yıldırım Beyazıt Yıldırım Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title