Haberler

Polisler Fidan Dikip Sucuk Ekmek Yedi

Güncelleme:

Bodrum'da Türk Polis Teşkilatının 169. yıl kutlama etkinlikleri kapsamında fidan diken polisler mangal başında aileleriyle sucuk ekmek yedi.

Bodrum'da Türk Polis Teşkilatının 169. Yıl Kutlaması dün (Cuma) başlayan etkinliklere başlarken bugün de Kızılağaç mevkisinde "Polis Hatıra Ormanı" alanında devam edildi. Fidan dikimi öncesinde mangalda görevlilerle sucuk pişiren İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün, personeline ve ailelerine sucuk ekmek hazırlayıp dağıttı. "Polis haftamız kutlu olsun" diyen Müdür Akgün ile personeli ve aileleri piknik havasında bir araya geldi. Polis memurları ve aileleri birlikte fidan dikti. Emniyet güçleri geçen yıl 700 servi fidanı dikilen bir hektarlık alana yaklaşık 150 adet fidan daha dikildi. Dikilen fidanlara can suyu verildi. "Her polisin Bodrum'da dikili bir ağacı olsun" sloganı ile yola çıktıklarını belirten Emniyet Müdürü Ömer Akgün "Kaymakamlığımızın koordinesinde orman işletme şefliğimiz hatıra ormanı alanını tahsis etti. Geçen yıl dikilen fidanları bir kez daha kontrol edip fidan dikimine bu yılda devam ettik" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ömer Akgün Kızılağaç Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title