Haberler

Polis ve bekçilerin kıyafet yönetmeliğinde değişiklik! Çizimler Resmi Gazete'de yayımlandı

Güncelleme:

Emniyet Mensupları Kıyafet Yönetmeliği'nde yapılan değişiklik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmeliğin eklerinde polis ve bekçilerin giyecekleri üniforma ve ayakkabıların çizimlerine de yer verildi.

Emniyet Hizmetleri Sınıfı Mensupları Kıyafet Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayınlandı.

ÜNİFORMA VE ELDİVENLERE İLİŞKİN ÇİZİMLER YER ALDI

Resmi Gazete'de yayınlanmasıyla yürürlüğe giren yönetmeliğin eklerinde polis ve bekçilerin görev sırasında giyecekleri üniformalar, ayakkabılar ve eldivenlere ilişkin çizimler de yer aldı.

Polis ve bekçilerin kıyafet yönetmeliğinde değişiklik! Çizimler Resmi Gazete'de yayımlandı

Polis ve bekçilerin kıyafet yönetmeliğinde değişiklik! Çizimler Resmi Gazete'de yayımlandı

Polis ve bekçilerin kıyafet yönetmeliğinde değişiklik! Çizimler Resmi Gazete'de yayımlandı

Polis ve bekçilerin kıyafet yönetmeliğinde değişiklik! Çizimler Resmi Gazete'de yayımlandı

Yönetmelik'te şu bilgiler yer aldı:

MADDE 1- 15/8/2007 tarihli ve 26614 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Emniyet Hizmetleri Sınıfı Mensupları Kıyafet Yönetmeliğinin ekinde yer alan Ek-1, Ek-1/G, Ek-1/I ve Ek-2/B ekteki şekilde değiştirilmiştir.

MADDE 2- Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3- Bu Yönetmelik hükümlerini İçişleri Bakanı yürütür.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (25)

ARSLANOĞLU Hakan:

Yeni kıyafetleri yapacak tekstil ve ayakkabı firması köşeyi döndü..

560
28
yanıtYanıtla
Alkurt:

Polisimiz her daim celik yelek takmalidir, ..Malum, düsman cok

yanıt110
yanıt26
Tutankamon Hoca:

Ne için yapıldı zaten ihaleyi alan şirketi merak ediyorum şimdi gerci kazan kazan yöntemide olur. :

yanıt74
yanıt8
Haci Taştan:

Yine birileri para kazqnsin diye yapilmis bir olay.

363
42
yanıtYanıtla
Samarpan Bhav:

Kıskançtan catlıyorsun herhalde.

yanıt26
yanıt156
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Samarpan o senin verdiğin vergileri de savunuyor ama sen şimdi anlamazsın

yanıt52
yanıt5
haksız mıyım:

gerek var mıydı? bence yoktu. birileri zengin olacak gibi

217
20
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

ben 18 ay askerlik yaptım yazlarıda gördüm neymiş efendim kışlarıda kış geldiğinde hava soğuduğunda kazak emirle giyiliyormuş la hava soğuk akşama kadar dışarıda eğitim alanındayız 86 da bi acayip kış oldu buz gibi donuyoruz gencim o zamanlar yemişim emirini donuyorum orda emirmi bekleyeceğim beklesem nalları dikeceğim zaten grip olmuşum istirahatta vermiyorlar kağıttan külaha bir kaç hap koyup yallah göreve arkadaşlar yapma desede kazak mazak yünlü ne varsa giydim biraz ısındım

103
17
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

86 daki kışı hatırlıyorum hatta resimlerim de var. ben öyle karı hayatımda bir daha görmedim.

yanıt7
yanıt2
ERKAN ÜNAL:

Her sene zaten kıyafet verilir,yazlik ve kışlık olarak,yapan firmayla alakası yok,değişsede degismesede o kıyafetler verilir,bu sadece polislere özel bir şey değildir,özel sektörde çalışan herhangi bir işçiyede yazlik kışlık kıyafet verilir,bilgi sahibi olmayan konuşmasın

66
41
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title