Haberler

Polis Saldırganları Arıyor

Güncelleme:

Ankara'da Dikmen Vadisinde dün çıkan olaylarda 7 kişinin silahla yaralandığı ortaya çıktı.

Ankara Dikmen Vadisi'nde dün yıkım ekibi ile mahalleli arasında çıkan silahlı kavgada Cihan Haber Ajansı kameramanı Bilal Oflaz ve bir polis memuru saçmaların isabet etmesi sonucu yaralandı.

DİKMEN'DE ÇIKAN OLAYLARDA 7 KİŞİ SİLAHLA YARALANDI

Ankara'da Dikmen Vadisinde dün çıkan olaylarda 7 kişinin silahla yaralandığı ortaya çıktı. Polis ekipleri zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Ankara Dikmen Vadisi Son Etap Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında taşeron bir şirket tarafından yıkılmak istenen gecekondu sakinleri ile firma yetkilileri arasında dün öğle saatlerinde taşlı sopalı kavganın ardından silahlı çatışma çıkmıştı. İki tarafında silah kullandığı olaylarda Cihan Haber Ajansı Kameramanı Bilal Oflaz'ın ve polis memuru Uğur Eroğlu'nun yanısıra mahalleli ve firma görevlilerinden 7 kişinin silahla yaralandığı öğrenildi. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 6'sının pompalı tüfek ile 1'inin de tabanca ile yaralandığı belirtilirken, olaylar sırasında tarafların 3 adet tüfek ve 1 adet tabanca kullandığı tespit edildi. Yaralıların hangi tarafın silahlarından çıkan kurşunlarla yaralandığının araştırıldığı ve polis ekiplerinin olaylara karışanları yakalamak için çalışma başlattığı belirtildi.

Öte yandna Dikmen Vadisi'ndeki olaylarda gecekondu sakinleri ile yıkım ekipleri arasındaki yaşanan silahlı çatışmada arada kalan Cihan Haber Ajansı (Cihan) kameramanı Bilal Oflaz'ın tedavisi sürüyor. Çenesine pompalı tüfekle atılan saçma isabet eden Oflaz, önce Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı, ardından Hacettepe Hastanesi'ne getirildi. Oflaz'ın yapılacak tetkiklerin ardından ameliyata alınacağı kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

cihan haber ajansı dikmen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title