Haberler

Polis Memurlarına Yakın Dövüş Eğitimi

Karaman’da yakın dövüş eğitimini tamamlayan 18 polis memuruna sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Karaman'da yakın dövüş eğitimini tamamlayan 18 polis memuruna sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Yunus Emre Spor Salonu'nda gerçekleşen törene İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ile Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı. Sertifika töreni öncesi yakın dövüş eğitimini tamamlayan 18 polis memuru törene katılanlara mini bir gösteri sundu. Gösterinin ardından konuşan İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, kendimizi zinde, dinamik ve beynimizin her bir hücresine her bir adalesine doğru hükmedebileceği bir vücuda sahip olmamız gerekiyor. Onun için bu çalışmamızı bir temel olarak kabul edip, diğer birimlerimize de imkanlarımız elverdiğince yansıtacağız. Bu seçim arifesi bizim için bir başlangıç oldu. Hiçbir art niyetli insanın kendinde cesaret bulamaması için bizim duruşumuzla, bakışımızla, ifademiz, tavır ve davranışımızın yanında gösterebileceğimiz anlık reflekslerde doğru ve zamanında olmalı ki, karşı tarafa bir caydırıcılık verebilelim. Bu düşünceyle arkadaşlarımız bilgileri zamanında aldılar ve bunu uygulayabilecek çevikliğe ulaştılar" dedi.

Daha sonra eğitimini tamamlayan polis memurlarına yakın dövüş sertifikaları Emniyet Müdürü Lütfü sönmez ile Müdür Yardımcıları tarafından verildi. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Lütfü Sönmez Karaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title