Haberler

Polat Ailesinden Şükür Kurbanı

Haber.Özgür ALTUNCU - Kamera.

Haber: Özgür ALTUNCU - Kamera: Ozan URAL - İSTANBUL DHA

Polat Tower'in sahibi işadamı Adnan Polat'ın babası İbrahim Polat, yanan binanın önünde şükür kurbanı kesmek istedi. Bir kamyonetin üzerinde Polat Tower'ın önüne getirilen boğanın gözleri bağlandı. Kasaplar son hazırlıklarını yaptı. Bu sırada Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül geldi. Sarıgül, Polat ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Sarıgül'ün isteği üzerine boğanın kesimi durduruldu.

Kurban, Darülaceze'ye bağışlandı.

İKİ GÜN İÇİNDE AÇIKLANACAK

İbrahim Polat oğlu Murat Polat ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'le birlikte kameraların karşısına geçti. Polat kimsenin burnunun kanamamış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ortaya çıkan maddi zararın önemli olmadığını söyledi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili bir soruya yanıt veren Murat Polat da, çalışmaların sürdüğünü iki gün içinde bir yangının çıkış sebebini bir rapor halinde kamuoyuna duyuralacaklarını söyledi.

BİNANIN İÇİNDEN GÖRÜNTÜLER

Bu arada yangının çıkış sebebiyle ilgili araştırmayı üstlenin Beyoğlu İtfaiyesinin raporunu tamamlamak üzere olduğu öğrenildi. İtfaiyenin bugün yapılan son incelemelerin ardından nihai raporu tamamlayacağı kaydedildi. İlk bulgular doğrultusunda yangının binanın girişinde bulunan bir banka şubesinin klima sisteminde ortaya çıkan bir kıvılcımdan kaynaklandığı ifade ediliyor.

Bu arada yangından hiç zarar görmeyen bina içininin basın mensupları tarafından görüntülenmesine izin verilmedi. Murat Polat'a yangını kendi kendine söndüren akıllı sistemi görüntülemek istediklerini söyleyen haberciler olumsuz yanıtla karşılaştı. Polat iki gün içinde bina içinde bir basın bilgilendirilmesinin yapılacağını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Sarıgül Murat Polat Adnan Polat Şişli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title