Haberler

Polat Ailesi'nden Şükür Kurbanı

Polat Tower'in sahibi işadamı Adnan Polat'ın babası İbrahim Polat, yanan binanın önünde şükür kurbanı kesmek istedi.

Polat Tower'in sahibi işadamı Adnan Polat'ın babası İbrahim Polat, yanan binanın önünde şükür kurbanı kesmek istedi. Bir kamyonetin üzerinde Polat Tower'ın önüne getirilen boğanın gözleri bağlandı. Kasaplar son hazırlıklarını yaptı. Bu sırada Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül geldi. Sarıgül, Polat Ailesi'ne geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Sarıgül'ün isteği üzerine boğanın kesimi durduruldu. Kurban, Darülaceze'ye bağışlandı.

İKİ GÜN İÇİNDE AÇIKLANACAK

İbrahim Polat oğlu Murat Polat ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'le birlikte kameraların karşısına geçti. Polat kimsenin burnunun kanamamış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ortaya çıkan maddi zararın önemli olmadığını söyledi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili bir soruya yanıt veren Murat Polat da, çalışmaların sürdüğünü iki gün içinde bir yangının çıkış sebebini bir rapor halinde kamuoyuna duyuralacaklarını söyledi.

BİNANIN İÇİNDEN GÖRÜNTÜLER

Bu arada yangının çıkış sebebiyle ilgili araştırmayı üstlenin Beyoğlu İtfaiyesi'nin raporunu tamamlamak üzere olduğu öğrenildi. İtfaiyenin bugün yapılan son incelemelerin ardından nihai raporu tamamlayacağı kaydedildi. İlk bulgular doğrultusunda yangının binanın girişinde bulunan bir banka şubesinin klima sisteminde ortaya çıkan bir kıvılcımdan kaynaklandığı ifade ediliyor.

Bu arada yangından hiç zarar görmeyen bina içininin basın mensupları tarafından görüntülenmesine izin verilmedi. Murat Polat'a yangını kendi kendine söndüren akıllı sistemi görüntülemek istediklerini söyleyen haberciler olumsuz yanıtla karşılaştı. Polat iki gün içinde bina içinde bir basın bilgilendirilmesinin yapılacağını söyledi.

(BB) - İstanbul / Şişli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Sarıgül Adnan Polat Murat Polat Şişli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title