Haberler

PKK'lılar, Demiryolu İşçilerine Ateş Açtı: 1 Yaralı

Güncelleme:

Bingöl'ün Genç ilçesinde yapımı devam eden demiryolu hattında çalışan işçiler, PKK'lılar tarafından silahlı saldırıya uğradı.

GECE VARDİYASINDA ÇALIŞAN İŞÇİLERE ATEŞ AÇILDI

Edinilen bilgiye göre, daha önce işçileri çalışmamaları yönünde tehdit eden bir grup PKK'lı, akşam saatlerinde Genç ilçesine bağlı Süveran köyünde yapımı devam eden demiryolu inşaatı alanına geldi. Gece vardiyasında çalışan 8 işçiye uzun namlulu silahlarla ateş açılırken, silahların ateşlenmesiyle olay yerinden uzaklaşmaya çalışan işçilerden 64 yaşındaki Ahmet Karaca'ya kurşun isabet etti. Saldırının ardından olay yerine güvenlik güçleri sevk edilirken, Karaca sağlık ekipleri tarafından Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

BÖLGEDE OPERASYON BAŞLATILDI

Hastanede yapılan tetkiklerin ardından tedavi altına alınan Karaca'nın sağlık durumu ciddiyetini korurken, güvenlik güçleri kaçan PKK'lıların yakalanması için bölgede operasyon başlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Karaca Bingöl Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

UGUR:

Operasyon başlatıldı filan diye yazmayın operasyon yapması yasak askerin polisin.

5
1
yanıtYanıtla
riki:

la oğlum büyük konuşmayın hayatta en sevmediğim millet kürtlerdi varıpta bir kürt kızı bana aşık oldu ben ilk başta hayır olamaz desemde malesef bende artık ona aşığım:(

1
5
yanıtYanıtla
vatandass:

bolgede operesyon baslatildi hep hikaye sonuc sifir nerde devlet memlekette eli silahli ceteler dolasiyor ses yok hukumetten hayaldi gercek oldu

3
2
yanıtYanıtla
Tc:

Cavit denen kişi sen nekadar kara çahillsin Türk askeri neden halkını askerini katletsin PKK''da terör örğütüdür

2
1
yanıtYanıtla
Gakkos 23Gakko@gmail.com:

Kusura bakma Gardas ama biz cok seyler gördük Köyleri yakan Devleti Köylüyü katleden PKK kiligina giren Tim leri say say saymakla bitmez. Isin icine CIkar Menfaat girdi mi bu siyasetciler her seyi yapar da yaptirir da olan senin benim ghibi gariban Cocuklarina olur

yanıt0
yanıt0
cavit:

Hepsi yalan. TC devletinin Pravakasyonu. PKK nin Terör listesinden cikmasi an meselesi TC devleti bunu engellemek icin Kendi Askeri ve Milletini katlediyor.

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title