Haberler

PKK'lı teröristler sefalet içinde! Uzun süreli açlık sebebiyle bağırsakları delinmiş

Güncelleme:

Milli Savunma Bakanlığı'nın geçtiğimiz günlerde servis ettiği mağaradan çıkarak teslim olan teröristlerin görüntüsü büyük ses getirmişti. Fotoğraflarda yaşadıkları sefalet gözler önüne serilen iki teröristten birinin yapılan sağlık muayenelerinde uzun süreli açlık sebebiyle bağırsaklarının delindiği tespit edildi. Öte yandan geçtiğimiz günlerde ise PKK'nın sözde elebaşlarından Cemil Bayık'ın ziyafet çektiği görülmüştü.

Komandolar bölgede iğneyle kuyu kazar gibi teröristlerin bütün inlerine ve mağaralarına giriyor. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kararlı operasyonları sonucu kaçamayacaklarını anlayan teröristler de teslim oluyor.

TERÖRİSTLERİN SEFALET İÇİNDEKİ YAŞAMLARINI GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

Milli Savunma Bakanlığı, 4 Haziran'da sosyal medya hesaplarından Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teslim olan 2 teröristin daha görüntülerini paylaşmıştı. Mağaradan çıkarak teslim olan biri kadın olmak üzere iki teröristin görüntüsü, teröristlerin sefalet içindeki yaşamlarını gözler önüne serdi.

PKK'lı teröristler sefalet içinde! Uzun süreli açlık sebebiyle bağırsakları delinmiş

2 TERÖRİST PATLAYICILARLA BİRLİKTE ELE GEÇİRİLDİ

Teröristlerin girilemez dediği her yere giren Mehmetçik bu kez de Hale Dağındaki mağaraya yaptığı operasyonda çok miktarda el yapımı patlayıcı ve silahla birlikte iki teröristi ele geçirdi.

PKK'lı teröristler sefalet içinde! Uzun süreli açlık sebebiyle bağırsakları delinmiş

AÇLIKTAN BAĞIRSAKLARI DELİNMİŞ

Açlıktan yürümekte bile zorluk çeken teröristlerin bu görüntüsü, örgütün sözde üst yönetimi tarafından kaderlerine terkedildiklerini açıkça ortaya koyuyor. TRT Haber'de yer alan bilgilere göre güvenlik kaynakları, teslim olan iki teröristten birinin yapılan sağlık muayenelerinde uzun süreli açlık sebebiyle bağırsaklarının delindiğinin tespit edildiğini açıkladı.

PKK'lı teröristler sefalet içinde! Uzun süreli açlık sebebiyle bağırsakları delinmiş

TERÖR ELEBAŞI YER SOFRALARINDA KEYİF SÜRÜYOR

Dağlardaki teröristlerin yaşadığı sefaleti gözler önüne seren onlarca görüntüye rağmen kaynaklara yansıyan diğer fotoğraflarda PKK/KCK'nın sözde Yürütme Konseyi Eşbaşkanı olan "Cuma" kod adlı terörist Cemil Bayık'ın sıcak yemekler ile donatılmış yer sofrasında arkadaşlarıyla birlikte ziyafet çekmeye devam ettiği açıkça görülüyor.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Milli Savunma Bakanlığı Cemil Bayık PKK Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

girilmez:

beter olsunlar insanca yaşamak varken kime uşaklık ettiğini bilmeden aptalca yaşamanın anlamı yok

255
27
yanıtYanıtla
Murat Gökalp Ergözen:

Her sistemde yöneticiler aynı ne yazık ki? Vicdansız, açgözlü, zalim, umursamaz. Terör örgütünden daha fazlasını beklemek en hafif haliyle aptallık olur. Zaten aklı olanın orada ne işi var ??

252
13
yanıtYanıtla
Rafflesia:

Gebersinler dicemm. Çıkmasınlar dağa artık zaman eskisi gibi de değil kimse kusura bakmasın yok kandırılıyorlar yok bilmem ne gebersinler o zaman.. Bende kürdüm bu topraklar hepimizin güzel güzel yaşayıp ölün gidin. Askerimize namlusunu doğrultan herkes helak olsun.

228
21
yanıtYanıtla
aristoteles:

Bunları ameriika Ermenistan yunanistan Irak besliyo nerde ac kalmış

169
24
yanıtYanıtla
isim soyisim:

Ermenistan yunanıstan ırak kendi karnını zor doyuruyor, boş yapmışsın

yanıt0
yanıt0
Okan Kocabas:

Şunu sormak lazım bu adamlar açlıktan ölmek üzereler neden hala teslim olmuyorlar

125
12
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Aç kaldıklarını zannetmem çünkü mağaralarından tüpler koli koli yağlar unlar konserveler yiyecekler silahlar malzeler çıkıyor haberlerde görüyoruz !

yanıt0
yanıt0
Nazlı Muhip:

Hapiste beslerler sorun yok

102
16
yanıtYanıtla
pederpan:

şimdi tüm tedavileri yaptırılıp, iyice beslenirler sonra yine dağa giderler. benim şanlı askerime yine kursun sıkarlar. ya da tüm kayıtları silinip devlet memurluğu verilir. söndürdükleri ocakların hesabını kim verecek.

85
23
yanıtYanıtla
ferfer:

yok yok sayın soylu 86 kişi kaldı dedi bitti artık bu iş ekimden sonra terör yokmuş öyle dedi sayın soylu :)))

yanıt29
yanıt44
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title