Haberler

Peyzaj Mimarları Başkan Keskin'i Ziyaret Etti

Güncelleme:

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'in konukları Peyzaj Mimarları Odası Bursa İl Başkanı Necla Yörüklü ve yönetim kurulu üyeleriydi.

Peyzaj Mimarları Odası Bursa İl Başkanı Necla Yörüklü ve yönetim kurulu üyeleri Yıldırım Belediyesi Başkanı Özgün Keskin'i ziyaret etti. Ziyarette, Yörüklü ve üyeler, temeli atılan yeni kentsel dönüşüm projesi ile ilgili oda tarafından hazırlanan rapor ve protokol metnini Başkan Keskin'e teslim etti. Oda Başkanı Yörüklü, kentsel dönüşümde teknik ve sosyo-ekonomik beklentilerini dile getirirken peyzaj mimarlarının istihdamı ile yeni imar planlarında peyzaj mimarlığı disiplinine ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Peyzaj Mimarları Odası üyelerinin Türkiye'ye örnek olan kentsel dönüşüm projesine destek olduklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Keskin, inşaat çalışmaları tüm hızıyla süren dönüşümü anlattı. 2004 yılından bu yana hayata geçerek tamamlanan kentsel dönüşüm projelerini anlatan Keskin, "Yeni yapılan projenin yüzde 40'ı sosyal donatı alanı. Lütfen, kimse kulaktan duydukları ile hareket etmesin. Herkesi bekliyoruz. Başbakanımız Erdoğan'ın talimatı ile revize ettiğimiz proje zemin+5 kat olacak. Yeşili, sosyal donatı alanları ile Türkiye'ye örnek olan bu projeye herkesten destek bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özgen Keskin Türkiye Yörüklü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title