Haberler

Perwer'den Bahçeli'ye: Kaç Dil Biliyorsun

Güncelleme:

Şivan Perwer, konuk olduğu programda MHP lideri Bahçeli'nin kendisini eleştiren sözlerine yanıt verdi.

Geçtiğimiz günlerde Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani ile birlikte Diyarbakır'a gelen Kürt sanatçı Şivan Perwer, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisine yönelik eleştirilerine yanıt verdi.

38 yıl sonra Türkiye'ye gelen Şivan Perwer, Habertürk ekranlarında Nilgün Balkaç'ın sorularını yanıtladı. Kendisine yönelik eleştirilere yanıt veren Perwer, BDP, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisine yönelttiği eleştirilere yanıt verdi. BDP'nin Diyarbakır ziyaretinde kendisine değer vermediğini belirten Perwer, Kılıçdaroğlu'nu da Kürt olduğu halde bunu dile getirememekle suçladı.

"BAHÇELİ KAÇ DİL BİLİYOR?"

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin parti grubunda kendisine yönelik eleştirilerine de yanıt veren Perwer, "Orta Asya'dan geldin, Kılıç mı sallıyorsun? Bırakın bu halklar barış içinde kardeşçe yaşasın. Sayın Bahçeli hala Orta Asya'dan gelip kılıçla yaşanılan günlerde sanıyor kendini. Aman Türklüğe zarar gelmesin diyor. Bizim kıyafetlerimizi yadırgıyor. Benim üzerimde bu kıyafet var ama, 10 dil konuşuyorum. Barzani 5-6 dil konuşuyor, Bahçeli ise sadece Türkçe konuşabiliyor. Ayrıca Bahçeli'nin kıyafeti Türk malı mı, takım elbisesi, ceketi. Avrupa'dan değil mi takım elbise. O zaman Bahçeli de Avrupa'nın dilini konuşsun, İngilizce konuşsun, Hristiyan olsun" dedi.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

Bahçeli, parti grubunda yaptığı konuşmada Perwer'e yönelik şu eleştiriyi yapmıştı: "Erdoğan, yanına aldığı 37 yıl sonra Başbakan'ın vizesi ile gelen Şivan Perwer isimli bölücü ve sözde şarkıcı ile gövde gösterisi yapmıştır. Sanki babasının çiftliğine gelir gibi Türkiye'ye girmiştir. 'Terörist olan Türkiye devletidir'' sözlerini İsveç'te sarf eden kişi bu kişidir. 'Allah kahretsin Türk dilini başımızdan def edelim' sözünü sarfeden bu kişidir. Bir eşkiyaya bu denli sıcaklığın anlaşılabilir bir tarafı yoktur."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Devlet Bahçeli Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title