Haberler

Personele Hizmet İçi Eğitim

Denizli Belediyesi, hizmet içi eğitim seminerlerini sürdürüyor.

Belediye, motivasyonu artırmak ve iş yaşamını kolaylaştırmak için kişisel gelişim uzmanı Ahmet Şerif İzgören'i personelle buluşturdu.

Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki eğitim seminerine Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan eşi Berrin Zolan, başkan yardımcıları Mustafa Ünal, Mustafa Gökoğlan, Şamil Çınar, Mahmud Güngör ve Nilgün Ök ile belediye çalışanları katıldı.

Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören, iş yaşamında karşılaştığı olumlu ve olumsuz davranışlar ile çalışanları başarıya götüren ilkeleri personelle paylaştı.

Gerek yurt dışı ve gerekse yurt içi birçok toplantılar düzenlediğini ifade eden ve toplantılarında herkesin daha fazla başarılı olabileceğine vurgu yapan İzgören, şunları söyledi:

'Birçok yerde çalışanların hep bir şeylerden şikayet ettiğini gördüm. Benim hakkımı yediler, ben aslında bunu hak etmedim şeklinde şikayetleri sıkılıkla görürüz.

Bu tür bir düşünce tarzı kişisel gelişiminizi engeller ve gelişiminizi durdurur. Öte yandan da kendini sürekli yenileyen ve başarılı olmaya çalışan insanları da görürüz. Olumlu düşünürseniz sonuç olumlu, olumsuz düşünürseniz ise sonuç olumsuza o kadar yakındır. 80 yaşında bir amcanın bana verdiği bir nasihat hiç aklımdan çıkmaz.

Bana (Oğlum hayatından olumsuz ve negatif düşünen insanlara yer verme, onlar her zaman senin gelişimini durdurur ve ilerlemeni engeller). İnanın, bir insanın hakkını kendinden başka hiç kimse yiyemez. Siz hedefinizi belirleyin, yaşamla barışık olun ve katkı koyun, şikayet yerine değişimi gelişimi seçin, hayat size birçok sürprizini sunacaktır.

Herkesin bu ülke için kendisi için şikayet etmek yerine katkı koyacağı alanlar var.'

Gelişim Uzmanı İzgören, Hollanda ve Türkiye'nin tarım sektörünün karşılaştırıldığında ilginç sonuçların ortaya çıktığını belirterek, 'Hollanda'da tarım sektöründe 800 bin kişi çalışıyor. Tarım sektörü ihracatları ise 60 milyar dolardır. Türkiye'de ise 12 milyonun üzerinde sektör çalışanı var ve ihracat ise 20 milyar dolay düzeyindedir.

O zaman biz verimli çalışmıyoruz. 2. Dünya savaşının hemen ardından Kore'nin kişi başına düzen milli geliri 140 dolar, Japonya'nın 180 dolar, Türkiye'nin kişi başına düşen milli geliri ise 200 dolardı. 2007'de ise şöyle bir durum ortaya çıktı. 2007'de Kore'nin kişi başına düşen milli geliri 24000 dolar, Japonya'nın 40000 dolar Türkiye'nin ise 8000 dolar düzeyindedir. Biz bir yerlerde hata yaptık. Herkesin oturup düşünmesi gerekir. Artık benim hakkımı yediler düşüncesinden ve kişisel ataletimizden kurtulup ne yapabilirim diye düşünmesi gerekir' dedi.

Eğitim toplantısı yaklaşık 2 saat sürdü. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, toplantı sonrasında Ahmet Şerif İzgören'e çiçek sundu. Başkan Zolan, belediye olarak personelin eğitimine ayrı önem verildiğini kaydederek, 'Amacımız personelimizin verimini artırmak ve vatandaşların memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmaktır. Amaca ulaşmak için de çeşitli eğitim seminerleri düzenliyoruz. İzgören'e verdiği bu değerli bilgiler için çok teşekkür ediyorum' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Şerif İzgören Osman Zolan Türkiye Denizli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title