Haberler

Personel Servisi Tır'la Çarpıştı: 17 Yaralı

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde bir otelin personelini taşıyan otobüsle TIR'ın çarpıştığı kazada, 17 kişi yaralandı.

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde bir otelin personelini taşıyan otobüsle TIR'ın çarpıştığı kazada, 17 kişi yaralandı.

Kaza, saat 17.30 sıralarında Kemer- Antalya karayolunda meydana geldi. Kemer'e bağlı Kiriş Mahallesi'ndeki bir otelin personelini taşıyan 40 yaşındaki Mustafa Akman'ın kullandığı 07 GFK 69 plakalı otobüs, Serkan Erzi idaresindeki 07 GLK 90 plakalı midibüse çarpmamak için ani fren yapan Hıdır Kaya'nın kullandığı 07 FDP 39 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada, Mustafa Akman otobüsün sürücü koltuğunda sıkışırken, TIR sürücüsüyle otobüste bulunan 15 personel hafif şekilde yaralandı. Kazaya ilk müdahaleyi ise olay yerinden geçen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel'in koruması yaptı. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin yolda olduğunu belirterek sıkışan otobüs sürücüsüne moral vermeye çalışan koruma, çevredekilere de gereksiz müdahalede bulunulmaması uyarısında bulundu. Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerince ambulansa alınan TIR sürücüsü Hıdır Kaya ile diğer yaralılar çevredeki hastanelere götürüldü. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve ayakta tedavi edildiği belirtildi.

Otobüs sürücüsü Mustafa Akman ise Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından sıkıştığı yerden kurtarılarak Kemer Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat trafiğe kapanan Kemer- Antalya karayolu, araçların kaldırılmasıyla ulaşıma açıldı. - Kemer

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Akman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title