Haberler

Perinçek'ten, TOGG'un fabrika açılışında dua ettiği için kendisini eleştiren isme bomba yanıt

Güncelleme:

Yerli otomobil TOGG'un fabrika açılışına katılan Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek'in dua ettiği anlar, Gazeteci Nevşin Mengü tarafından "Perinçek'e bunu eden hayat sana bana ne etmez" ifadesiyle eleştirildi. Söz konusu paylaşımı alıntılayan Perinçek ise Mengü'ye, Mustafa Kemal Atatürk'ün dua ederken çekilen fotoğrafını paylaşarak yanıt verdi.

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un Gemlik kampüsü, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla büyük bir törenle açıldı. Programa MHP lideri Devlet Bahçeli başta olmak üzere birçok parti genel başkanı, parti temsilcisi, siyasi ve misafir katıldı. Tören, Erdoğan'ın konuşmasının ardından, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın ettiği dua ile sona erdi.

"PERİNÇEK'E BUNU YAPAN HAYAT BİZE NELER ETMEZ"

Edilen dua sırasında çekilen bir fotoğraf ise sosyal medyada gündem oldu. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in ellerini açıp duaya eşlik ettiği anlardan çekilen kareyi paylaşan gazeteci Nevşin Mengü, "Perinçek'e bunu eden hayat sana bana ne etmez" ifadelerini kullandı.

Perinçek'ten, TOGG'un fabrika açılışında dua ettiği için kendisini eleştiren isme bomba yanıt

PERİNÇEK'TEN İMALI YANIT

Bu paylaşım sosyal medya kullanıcılarının büyük tepkisini çekerken Perinçek'ten de jet hızıyla bir yanıt geldi. Mengü'nün paylaşımını alıntılayan Perinçek, Mustafa Kemal Atatürk'ün dua ederken çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

Perinçek'ten, TOGG'un fabrika açılışında dua ettiği için kendisini eleştiren isme bomba yanıt

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Doğu Perinçek Nevşin Mengü TOGG Haberler

500

Yorumlar (9)

Mehmet Vatandaş:

Perinçek'i zerre kadar sevmem geçmişini de iyi bilirim. ama bu görüntüden dolayı asla eleştiremem inanmasa bile insan yanındakilere saygı gereği davranış sergilemeli

70
9
yanıtYanıtla
Murat Kılıç:

Perinçek güzel cevap vermiş. Mengü asıl sen şimdi ne diyeceksin. Atatürk'ü inançsız dinsiz birimi sandın. Gazinin Kuran'ı Kerim okurken dahi resimleri var..

24
26
yanıtYanıtla
ALP ALP:

Menfaatleri için insan her kalıba girmeli(mecaz)

14
21
yanıtYanıtla
Sadi Bozdayı:

Babası CHP li galiba.....

23
12
yanıtYanıtla
Sadi Bozdayı:

Nevsin Mengü, bu ülkeye ait olmadığını kendisinin,ne de iyi anlatmış,nevsin, maalesef ucube bir hayata düşmüşsun kızım,yol yakın iken tövbe et bence

30
4
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

müslümanım diyen birinin imanını sorgulamayın eğer müslümanım diyerek milleti kandırıyorsa günahı boynuna haramı helali bilin şakası yok bunun kul millet hakkı yiyeni harama bulaşmış birini savunmayın arkadaş edinmeyin yoksa sizde bu günahlara ortak olursunuz

29
2
yanıtYanıtla
Gokhan Damar:

dünyaya ilaç satan ilaç firmların mı var? Dünya markası taşıt şirketlerin mi var? yada kendi topraklarındaki üretimi kendi bilgi ve deneyiminle ilerlettiğin bilimin mi var? en iyilerinin avrupa ve amerika sermayrsi tarafından göç ettirilen bir ülkesin bireysellik ne getirdi?

11
13
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Bu nevsin mengunun dini neymis! Saygisiz!

14
6
yanıtYanıtla
Gokhan Damar:

Ümmet olmaktan çıkıp bireyolmayı başardığın bu topraklarda neyi değiştirdin? avrupaya entegre olarak hangi alanda en iyisioldun? yada onların mallarını satacağı bir pazardan başka neyi başarabildin?

12
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title