Haberler

Pazarcı Çiftten Tekerlekli Sandalye Hediyesi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan ve yaptıkları el işi ürünleri pazarlarda satan 50 yaşındaki Zehra Aydın ile 55 yaşındaki Recap Aydın çifti, elde ettikleri gelirle, Milas İlçesi'ne bağlı Kafaca Köyü'nde yaşayan 60 yaşındaki Hüseyin Özkan'a...

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan ve yaptıkları el işi ürünleri pazarlarda satan 50 yaşındaki Zehra Aydın ile 55 yaşındaki Recap Aydın çifti, elde ettikleri gelirle, Milas İlçesi'ne bağlı Kafaca Köyü'nde yaşayan 60 yaşındaki Hüseyin Özkan'a tekerlekli sandalye aldı. Şeker hastalığı nedeniyle sağ bacağı kesilen Özkan, tekerli sandalye kendisine verilirken duygu dolu anlar yaşadı.

Yalıkavak Beldesi'nde yaşayan Zehra Aydın ile Recap Aydın çifti, Yalıkavak Pazarı'nda el işi ürünlerin satışından elde ettikleri gelirle ihtiyaç sahibi kişilerin yardımına koşmaya devam ediyor. Milas İlçesi'ne bağlı Kafaca Köyü'nde şeker hastalığı nedeniyle sağ bacağı kesilen, eşi de kendisi gibi rahatsız olan 60 yaşındaki Hüseyin Özkan'ın tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğu öğrenen Aydın çifti, Yalıkavak Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Saruhan ile irtibat kurdu. Aydın çifti, aldıkları tekerlekli sandalyeyi Başkan Saruhan'ın da desteğiyle Özkan'a ulaştırdı.

Komşularının yardımıyla geçinen Hüseyin Özkan, tekerli sandalyeye kavuşurken duygu dolu anlar yaşadı. Rahatsızlığı nedeniyle çalışamayan Özkan, artık evden çıkabileceğini ve kendine iş bulabileceğini dile getirdi.

Başkan Saruhan, yardımsever Aydın çiftine teşekkür edip, "Kendileri hazırladıkları el işi ürünleri satarak ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaya çalışıyor. Birçok kişiye çeşitli şekilde yardımcı oldular. Son olarak da Milas'taki bir vatandaşımıza tekerlekli sandalye hediye etmek istediklerini bize ilettiler. Biz de oların bu örnek çabasına katkı sağlamaya çalıştık. Herkesin aynı duyarlılığı göstermesini isterim" dedi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Özkan Zehra Aydın Muğla Milas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title