Haberler

Patlamada Ölen Anne ile Oğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Suruç’taki patlamada hayatını kaybeden HDP Bursa milletvekili adayı Metin Kılıç’ın eşi ve oğlu, cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Suruç'taki patlamada hayatını kaybeden HDP Bursa milletvekili adayı Metin Kılıç'ın eşi ve oğlu, cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Suruç'ta 32 kişinin hayatını kaybettiği patlamada ölen Ferdane Kılıç ve oğlu Nartan Kılıç, Bursa'da son yolculuklarına uğurlandı. Cenazeye katılan HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, baba Metin Kılıç ve patlamadan hafif yaralı olarak bulunan kızı Sinem'e taziye dileklerinde bulundu. Cenazeye CHP Bursa milletvekilleri ve Çerkez dernekleri temsilcileri de katıldı. Kızını ve torununu kaybeden anneanne, gözyaşları içinde tabutları öptü. Ataevlet Şeyh Edebali Camii'ndeki cenaze namazları ayrı ayrı kılındı.

Polis cenazede geniş güvenlik tedbiri alırken, anne ile oğlu Hamitler Kent Mezarlığı'na defnedilecek. Bu arada cenaze namazına gelenlerin önce polis, biraz ileride de HDP görevliler tarafından üstleri arandı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Metin Kılıç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title