Haberler

Paramount Channeltm Fransa'da Yayına Başladı

Güncelleme:

Paramount Channel,Paramount Film'in en sevilen filmlerini içerecek, HD kalitesinde ödemeli olarak, IP TV ve bir çok dijital platformda Fransa'da yayına girdi.

Dünya'da İspanya'dan sonra ikinci kez Fransa'da yayın hayatına başlayan PARAMOUNT CHANNEL Fransızların gözdesi olacak. Kanal ödemeli ve HD olarak CANAL+ platformlarında ve internet üzerinden yayınlanacak. PARAMOUNT CHANNEL mobil ve tabletlerde sunulan uygulaması ile de yüksek çözünürlüklü bir hizmet sağlayacak. Akıllı telefon uygulaması ile yayındaki programlara ve yayın akışına dair bilgi içerecek aynı zamanda en iyi Paramount filmlerinin video klipleri ve film müzikleri uygulama da yer alacak. Uygulama yakın bir zaman içersinde iTunes ve Google Play'den ücretsiz olarak indirilebilecek.

PARAMOUNT CHANNEL her yaştan Fransız kitlerine, Paramount Film'in zengin 100 yıllık film arşivinden filmler sunacak. Kanalın günlük programı Paramount Film'in geniş arşivini yansıtan klasikleri, gişe filmlerini ve sinema tarihinin ödüllü, en sevilen farklı türdeki filmlerini izleyiciyle buluşturacak.

İlk ay boyunca, PARAMOUNT CHANNEL Minority Report, A.I., The Terminal ve Amistad'ın da bulunduğu gişe filmlerini yayınlayacak ve 13 Eylül Cuma günü korku kuşağının en önemli filmlerinden Friday the 13th I, II ve III bölümlerini art arda izleyiciye sunacak.

Fransa'da Le Buzz ve Paramount Stories adında yerel iki dergi çıkarmayı hedefleyen Paramount Channel, Le Buzz ile Fransız izleyicilere film endüstrisinden en yeni haberleri, gişeye giren filmleri kamera arkası görüntülerini ve özel röportajları sunarken Paramount Stories, Paramount Stüdyoları'nın ikonik filmlerinden ve film yıldızlarından anekdotlar sunarak stüdyonun tarihine odaklanacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İspanya Fransa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title