Haberler

Para Vermeyen Arkadaşlarını Sırtından Vurdular

Adana'da sırtından vurularak öldürülen 33 yaşındaki Erdal Gündüz'ün, para vermediği için tartıştığı 3 arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Adana'da sırtından vurularak öldürülen 33 yaşındaki Erdal Gündüz'ün, para vermediği için tartıştığı 3 arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Gülbahçe Mahallesi Obalar Caddesi üzerinde kebapçılık yapan Erdal Gürbüz, dün akşam üzeri yanına gelen arkadaşları 31 yaşındaki Mehmet İnan, aynı yaştaki İbrahim Akdeniz ve 26 yaşındaki Kenan Çetin ile gezmek için dışarı çıktı. Bir saat sonra arkadaşları mahalleye dönerken, Erdal Gürbüz ortadan kayboldu. Olaydan sonra kahveye giden arkadaşlardan Kenan Çetin, polis merkezine giderek Erdal Gürbüz'ün arkadaşları Mehmet İnan tarafından borç vermediği için öldürüldüğünü itiraf etti. Kenan Çetin, Cinayet Bürosu ekiplerine olayın meydana geldiği yeri gösterdi. Silahı Mehmet İnan'ın sıktığını ileri süren Kenan Çetin, "Ben otomobili kullanıyordum. Regülatör Köprü'nün yanına geldik, Mehmet para istedi. Erdal da parası olmadığını söyledi. Biraz sıkıştırınca, 'beni öldürecekler' diye bağırarak otomobilden atladı, Seyhan Nehri'ne doğru koşmaya başladı. Bu sırada Mehmet tabancasını çekti, arkasından tek el ateş etti. Erdal yere düştü. Alıp otomobile taşıdık, giderken tabancayı Seyhan Nehri'ne attık. Cesedi de bulunduğu yere götürüp attık. Vicdan azabı duyuyorum. İstemeden suça ortak oldum. Pişmanım" diye ifade verdi.

Çetin'in gösterdiği yerde Erdal Gürbüz'ün cesedi bulundu. Bunun üzerine İbrahim Akdeniz de gözaltına alınırken Mehmet İnan ise ortadan kayboldu.

UYUŞTURUCU SATIYORLAR

Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'nda yapılan otopsinin ardından Erdal Gürbüz'ün cenazesi yakınlarına teslim edildi. Şüphelilerin uyuşturucu bağımlısı ve satıcı olduklarını ileri süren Erdal Gürbüz'ün yakınları, "Yıllardan beri yanımıza gelip gider, ekmeğimizi yerlerdi. Erdal'ın çocukluk arkadaşlarıydı. Uyuşturucu bağımlısı gençler oldukları için uzak durmasını söylemiştik, ama bizi dinlemedi" diye konuştu.

'AİLEME ZARAR VERMEYİN'

'Silahla adam öldürmek' suçlamasıyla Cinayet Bürosu'nda sorgulanan şüpheliler, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Geniş güvenlik önlemi altında Emniyet Müdürlüğü'nden çıkartılan şüphelilerden İbrahim Akdeniz, öldürdükleri Erdal Gündüz'ün ailesine seslenerek, "Sizin meseleniz benimle. Aileme bir şey olursa hepinizi yakarım" diye bağırdı. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Akdeniz Mehmet İnan Seyhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title