Haberler

Papağana İşkence Yapan Murat Özdemir'in Bulunduğu Karakola Giden Ömür Gedik: Acun Tehlike Altında

Güncelleme:

MasterChef Murat Özdemir, papağanına işkence ettikten sonra gözaltına alındı. Şikayetçi olmak için karakola giden Ömür Gedik, Acun Ilıcalı'nın da tehlike altında olduğunu söyledi.

MasterChef yarışmasıyla adını duyuran Murat Özdemir, dün akşam sosyal medya hesabından beslediği iddia edilen papağana işkence ettiği görüntüleri yayınladı. Kısa sürede olay olan görüntülerin ardından gözaltına alındı. Olayı yakından takip eden köşe yazarı ve şarkıcı Ömür Gedik, Özdemir'in sürekli Acun diye bağırdığını ve ünlü ismin tehlike altında olduğunu söyledi.

"ACUN TEHLİKE ALTINDA"

Bütün geceyi karakolda geçiren Ömür Gedik, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu. Karakolda yaşanan olayları anlatan Gedik, "Sürekli yukarı bakarak 'Acun, Acun' diye bağırıyor. Acun'un tehlike altında olduğunu düşünüyorum." dedi.

Papağana İşkence Yapan Murat Özdemir'in Bulunduğu Karakola Giden Ömür Gedik: Acun Tehlike Altında

"HAYVAN YANINA İNSAN GİRDİĞİNDE KORKUDAN BAĞIRMAYA BAŞLIYOR"

Ömür Gedik sözlerine şöyle devam etti: "Başka bir karakola gidip şikayetçi olduk sonra Murat'ın ve papağanın olduğu karakola gittik. Papağan bir odadaydı Murat'tan onun iki yan odasındaydı. Hayvan karanlık bir odadaydı yanına bir insan girdiğinde korkunç şekilde bağırmaya başlıyordu. O kadar korkmuş ki travma geçiriyordu. Hayvan kötü niyetli olmadığını anlayınca sakinleşiyor yanına oturdum konuştum.

Papağana İşkence Yapan Murat Özdemir'in Bulunduğu Karakola Giden Ömür Gedik: Acun Tehlike Altında

"GETİRİN O KUŞU PİŞİRİP YİYECEĞİM"

Murat sağlık muayenesine gidip geri geldiğinde 'Acun Acun' diye bağırmaya başladı. Polislere korkunç bir direnç gösterdi. Kuşla aynı karakolda ve bağırmaya devam ediyor. Hayvan sevenlerin bir kısmını Murat'ın evinin önünde bekliyor. Murat'ın polislere sorgu sırasında söylediği 'Getirin o kuşu pişirip yiyeceğim. Spor yapıyorum proteine ihtiyacım var.'"

Papağana İşkence Yapan Murat Özdemir'in Bulunduğu Karakola Giden Ömür Gedik: Acun Tehlike Altında

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Ömür Gedik Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar
500

Yorumlar (54)

coni:

sanada reklam cikti omur hanim, omur benzine elektrige zam oldugunda da ses cikarin madem o kadar duyarlisiniz yer mi yemez tabi

18
12
yanıtYanıtla
12345:

ömür gedik insan ölse bu kadar peşine düşmezsin. . .

15
4
yanıtYanıtla
yeni ateist:

ateistler ve deistler beğensiz müslümanlar beğenmesin. . . oranımız belli olsun. . .

7
9
yanıtYanıtla
Seren can:

Acunun eseri para için herşey yaparlar bunları ekrana çıkarttı

14
1
yanıtYanıtla
Murat:

Sıra Acunda yarattığın canavar senide bulur

13
2
yanıtYanıtla
gerçekler:

peki acun ılıcalının yanlış programlarıyla ahlaken bozulan ve yozlaşan gençlik için neden hiçbir tehlikeden bahsetmiyorsun ?

11
4
yanıtYanıtla
aa:

acunu vurur kanallarda böyle sacma programlar yapılmaz

14
0
yanıtYanıtla
Ayşe kılıç:

Acun ve diğerlerinin rayting uğruna topluma kötü örnek olan kişileri yarışma programlarına al sonra milletin başına bela et.. ütopya yarışmasında sonuçlar açıklanırken tuttukları yarışmacı kaybedince yaptıklarını gördünüz.. o yarışmayı kaybeden kişi yine tv8 kanalında kazanan efendi dürüst sanat sever yarışmacı nın adı sanı unutuldu gitti.. işte bizdeki anlayış bu..

13
1
yanıtYanıtla
....:

kanallar kendi parasının reytinginin peşinde halkı düşünmüyorlar.

yanıt6
yanıt0
Yok:

Şu dengesizi tv lere çıkarıp insan yerine koyanda suç hala konuşturuyorlar adamın dikkat çekmek için yapmadığı yok ama hala akıl hastanesine yolluyorlar koy bakalım tek kişilik karanlık hücreye ömür boyu kafayı yiye yiye gebersin

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title