Haberler

Palalı Sabri'nin öldürülme anı kamerada

Güncelleme:

2013'teki Gezi Parkı olayları sırasında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle Palalı Sabri" adıyla tanınan Sabri Çelebi'nin ölümüne neden olan saldırıya ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle "Palalı Sabri" adıyla tanınan Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane'de silahlı saldırıda öldürüldü. Saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.

TARTIŞMA SIRASINDA ÇELEBİ'YE YUMRUK ATTI

Olay, 01.30 sıralarında Beyoğlu Talimhane'de meydana geldi. Sabri Çelebi aracıyla giderken, bir kişi tarafından durduruldu. Aracı kullanan Çelebi'nin yanına gelen kişi ile Çelebi arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında şüpheli Çelebi'ye yumruk atmaya başladı.

Palalı Sabri'nin ölümüne neden olan saldırı anı güvenlik kamerasında

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Ardından saldırganın arkadaşları da olay yerine geldi. Bu sırada saldırgan belinden çıkardığı silahla Çelebi'ye ateş etti. Yaralanan Çelebi kendi aracıyla hastaneye götürüldü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Sabri Çelebi kurtarılamadı.

Palalı Sabri'nin ölümüne neden olan saldırı anı güvenlik kamerasında

SALDIRI ANI KAMERADA

Öte yandan "Palalı Sabri" adıyla tanınan Sabri Çelebi'nin hayatını kaybettiği saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sabri Çelebi Çelebi Saldırı Güvenlik Cinayet 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (43)

cihan gülseren:

silahsız insanlara pala ile saldırmanın adaleti

404
446
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

biraz daha masumlaştır cihan gezideki hainleri, bu az oldu. ulan silahsız dediklerin haftalarca memleketi yaktı. 10 larca polis aracı, kamu binaları, masum vatandaşın iş yeri yakıldı yıkıldı. bunlar mı silahsız

yanıt351
yanıt271
mahmut:

Silahsız mı? Devlet malına saldıran etrafı yakıp yıkan da silah yokmuydu?

yanıt260
yanıt190
mahalle sakini:

İçinde yolcu varken iett otobüslerine molotof atan silahsız insanlardan mı bahsediyorsun ?

yanıt213
yanıt119
AbdulMetin:

Silahsız insanlar dediklerin, Küçükçekmece de İETT otobüsüne attıkları molotof ile 17 yaşındaki kız çocuğunun yanarak ölmesine sebep oldular, inşşallah senin de cocuklarını yakarak öldürürsilahsızlar, cocuğun yoksa da sen öl yanarak inşşallah.

yanıt121
yanıt52
İbrahim Demirel:

Hocam sen olayı tam olarak bilmiyorsun sanırım. Ben o dönem askerden yeni gelmiştim dün gibi hatırlıyorum. Bu palalı denilen soytarı ile gezi olaylarını çıkaran kişiler arasında hiç bir fark yok. Memleketi günlerce yakıp yıkmaya çalıştılar bir çok esnafın dükkanını ateşe verdiler. O günü tertipliyenlerin bir çoğu aşırı solcu Komünistler ile pkk destekçileriydi.

yanıt0
yanıt0
Nilay Durmaz:

Aynen silahsız ama molotoflu sopalı taşlı bıçaklı yüzleri gizli zafer işareti yapan halkı kışkırtan etrafı yakıp yıkan ülkeye milyarlarca dolar zarar verenlere pala ile saldırmış zamanında. He iyi kötü bilemem ama gezideki hainlerden de kötü değildir heralde. Gezide arkasindan gittiğiniz yüzü kapalılar pkk teroristler çıktı hepsi. Düşünün bunlarla beraber polise taş attı bu zavallı cahil chpliler

yanıt0
yanıt0
Firat Tas:

Bu sabah güzel bir habere uyandım artık cehennem zebanılerine palayla saldırır

190
228
yanıtYanıtla
Fakır:

senin gibi vatan hainlerini gezide kovalarken bizde kefiylenmiştik

yanıt233
yanıt164
Firat Tas:

Fakır hep fakır kalacaksın vatan senin tekelindemi sen kimsin HAİN

yanıt100
yanıt70
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title