Haberler

Pak-Türk Maarif Okulları Filistin'e Yardım İçin İftar Programı Düzenledi

Güncelleme:

Pak-Türk Maarif Okulları, Pakistan'ın başkenti İslamabad'da Filistin halkına bağış toplamak için bir iftar programı düzenledi. Programa Türkiye Maarif Vakfı (TMV) Pakistan Ülke Temsilcisi Harun Küçükaladağlı, öğrenciler, aileleri ve davetliler katıldı. İftar programı kapsamında öğrenciler tarafından satışa sunulan ürünlerin geliri Filistin'e bağışlandı.

Pak-Türk Maarif Okulları, Pakistan'ın başkenti İslamabad'da Filistin halkına bağış toplamak için iftar programı düzenledi.

İslamabad'daki Pak-Türk Maarif Chak Shahzad Kampüsü'nde düzenlenen iftar programına, Türkiye Maarif Vakfı (TMV) Pakistan Ülke Temsilcisi Harun Küçükaladağlı, öğrenciler, aileleri ve davetliler katıldı.

Küçükaladağlı, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına ve yaşanan insanlık dramına dikkati çekmek istediklerini, okuldaki çocukların çabalarını takdir ederek dünyadaki empati ve refahın yeni nesil ile artmasını umduğunu ifade etti.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programı kapsamında öğrenciler ürünlerin satışı için stant açtı.

Stanttaki eşyalar ve kriket oyuncusu Babar Azam tarafından imzalanan özel ürünlerin satışı yapılarak gelirleri Filistin'e bağışlandı.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Maarif Vakfı Pakistan Filistin İftar İnsan Hakları Dış Politika Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title