Haberler

P&G Evi Etkinlikleri

Güncelleme:

Ünlü anneler ve çocukları İstinyePark'ta P&G Evi etkinliklerinde keyifli bir haftasonu geçirdi.

Dünyada 175., Türkiye'de 25. yılını kutlayan P&G, tüketicilerine teşekkür etmek amacıyla zaman tüneli konseptinde tasarladığı P&G Evi'nde ünlü anneleri ve çocuklarını ağırladı. Seksenler dizisinin ünlü oyuncusu Ayşe Tolga'nın kızı Can Yael ve P&G Türkiye Ticari Operasyonlar Direktörü Oya Canbaş'ın kızı Leyla ile ev sahipliği yaptığı etkinliğe Eylem Şenkal, Ayşe Kucuroğlu gibi ünlü isimler, çocukları ile beraber katıldı.

Ariel, Prima, Gillette, Orkid ve İpana gibi lider markalarıyla yaşamları iyileştirmek için çalışan P&G (Procter&Gamble) bu yıl dünyada 175, Türkiye'de ise 25. yılını kutluyor. P&G'nin Türkiye'deki 25. yılı onuruna tüketicilerin ziyaretine açtığı İstinyePark'taki P&G Evi, hafta sonu ünlü annelerinin çocukları ile katıldıkları keyifli etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Ayşe Tolga'nın kızı Can Yael ve P&G Türkiye Ticari Operasyonlar Direktörü Oya Canbaş'ın kızı Leyla ile ev sahipliği yaptığı etkinliğe Eylem Şenkal, Ayşe Kucuroğlu gibi ünlü isimler, çocukları ile beraber katıldı. 15 Aralık Cumartesi günü İstinyePark'taki P&G Evi'nde düzenlenen etkinlik kapsamında ünlü anneler ve çocukları, PACE Çocuk Sanat Merkezi eğitim danışmanları ile heykeller ve oyuncaklar yaparak eğlenceli bir hafta sonu geçirdi. 80'lerin konsepti ile tasarlanan P&G Evi etkinliklerine katılanlar ayrıca Zeki Mürenli Alo reklamı, Ayşe Teyzeli Ace reklamı gibi eski reklam filmleri ve 80'lerin eşyaları ile nostaljik bir yolculuk yapma fırsatı buldu. Tüketicilere özel etkinlikler de düzenleyen P&G Evi İstinyePark'ta 17 Aralık'a kadar açık kalacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayşe Kucuroğlu Eylem Şenkal Ayşe Tolga Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title