Haberler

"Özverili Personelimize Teşekkür Ediyorum"

Elazığ Belediyesinden Asfalt Çalışması Başkan Selmanoğlu

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler sıcaklığın yer yer 40 dereceye kadar çıktığı bu günlerde asfalt dökme işlemlerine ara vermeden devam ediyor. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, "Bu zor şartlar altında halkımıza özveriyle hizmet sunan ekiplerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Ekipler asfaltlama çalışmasını şehrin genelinde aralıksız devam ettirirken Ali Rıza Septioğlu Bulvarı'nda bozulan 1,5 km'lik bir güzergâh yeniden asfaltlandı. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ayrıca şehrin diğer noktalarında da çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu doğrultuda F.Çakmak Mahallesi Taziye evi önü yeni imar yolu Gazi Caddesi ve Orduevi civarı tretuvar onarımı, Ataşehir, Sürsürü Mahallesi ile Doğukent yolu asfalt bakım ve onarım yapan ekipler çalışmalarını gece de sürdürüyorlar.

Yazın bu kavurucu sıcağı altında dışarıda gezmenin bile zor olduğu dönemde Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin büyük bir özveri ve gayretle çalışmalarına devam ettiğini belirten Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, hemşerilerimizin sıkıntı yaşamaması adına ekiplerin bundan sonraki süreçte de çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title