Haberler

Özgecan'ın Katiline Yardım Eden Zanlıya Cezaevinde Şişeli Saldırı İddiası

Güncelleme:

Özgecan Aslan cinayetinde katile yardım eden zanlının, gönderildiği cezaevinde dövüldüğü kırık cam şişesiyle kalçasının kesildiği iddia edildi. Erdemli Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı ise iddiaları yalanladı.

Türkiye'yi sarsan Özgecan Aslan cinayetinde katile yardım eden zanlının Mersin'deki Erdemli Cezaevi'nde mahkumlar tarafından kalçasının kesildiği ileri sürüldü.

Grihat.com'un haberine göre, Özgecan Aslan cinayetinde katil zanlısına yardım eden ve tutuklanan 3 şahıstan birisi Mersin'in Erdemli ilçesinde bulunan cezaevine gönderildi.

KALÇASINDAN KIRIK CAM PARÇALARI ÇIKTI

Dün akşam cezaevinde mahkumlar tarafından feci şekilde dövüldüğü öğrenilen şahsın, kalçasının mahkûmlarca kırılan şişe ile kesildiği öğrenildi. Zanlı, Erdemli Devlet Hastanesi'nde ameliyat oldu. Operasyon sırasında şahsın kalçasından kırık cam parçaları çıkarıldığı, hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilen zanlının tedavisinin sürdüğü ifade edildi.

AYRI AYRI CEZAEVLERİNE GÖNDERİLDİLER

Özgecan'ın katil zanlıları Suphi Altındöken, Necmettin Altındöken ve Fatih Gökçe, Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilmiş, mahkeme ise 3 zanlı hakkında tutuklama kararı vermişti.

Zanlılar, güvenlik gerekçesiyle adliyeye getirilen cezaevi aracı ile farklı cezaevlerine gönderilmişti.

HASTANE İDDİALARI YALANLADI

Öte yandan Erdemli Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ömer Ulak, konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Böyle bir olayın yaşanmadığını belirten Ulak şunları söyledi:

"Sosyal medyada yapılan ve bazı haber sitelerine konu olan olayla ilgili hiçbir şahıs, hastanemize gelmemiştir. Böyle bir olay yaşanmamıştır. Bu haberin herhangi bir gerçeklik payı yoktur. Geçmiş kayıtlara baktığımızda da bu isimde hiç kimsenin kaydı yoktur"

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Suphi Altındöken Türkiye Erdemli Mersin Güncel Haberler

500

Yorumlar (251)

zeynep:

Onu niye öldürmediniz???

82
4
yanıtYanıtla
teyze:

kemalist rejimine lanet olsun kızlarımız bu sistem yüzünden tehlikede. İslam dışı yaşantı şeytana açık kapıdır o kadar

44
28
yanıtYanıtla
TC:

bi an önce gebertin

53
1
yanıtYanıtla
ozanmobilWeb@haberler.com:

Bu haber dogruysa devletin koruyamadigini gösteriyor hapishaneyi suçlular yönetiyor demektir . Bu arada katilleri savunmuyorum sakın yanlış anlayip sacma sacma yorumlar yapmayın

11
40
yanıtYanıtla
aslımobilWeb@haberler.com:

Kalçasi yerine dıger yeri keselerdi ya

50
1
yanıtYanıtla
DERSİM liMobil-ANDROID:

eger bu serefsizi dovup yaralamislarsa tayyip buna cok uzulmustur...

15
32
yanıtYanıtla
sivaslı:

kader mahkumları şişeye oturtmuşlar.

45
0
yanıtYanıtla
Biraz üşünün:

bu nasıl yorumlar ya öldürün falan ?Allahın veriği canı Allah alır saçma sapan yorum yapmayın adamı öldürerek ona iyilik yapmış oluruz farkındamısınız ? bırakın vicdanıyla kalsın sonuçta onunda evladı var.

9
33
yanıtYanıtla
yalanMobil-ANDROID:

sanki ordakiler cok masum insanlar it iti ısırır mı lan hic

3
38
yanıtYanıtla
MusamobilWeb@haberler.com:

Helal olsun yapanin anlindan opuyorrum

38
2
yanıtYanıtla
Tüm 251 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title