Haberler

Özgecan'ın Cebinde Sadece 20 TL Varmış

Güncelleme:

Mersin'de vahşice katledilen Özgecan'ın katil zanlısı Suphi Altındöken'in, indirim hükümlerinden yararlanabilmek için "100 TL" yalanını söylediği ortaya çıktı.

Tarsus'ta üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ı öldüren Suphi Altındöken'in, kurbanından aldığı 100 TL karşılığında güzergah değiştirdiği yönündeki ifadesini yargılama aşamasında indirim hükümlerinden yararlanabilmek için uydurduğu ortaya çıktı. Katilin Aslan'a saldırısını gizlemeyi amaçladığı anlaşıldı.

Tutuklanan Altındöken'in babası Necmettin Altındöken ifadesinde şunları anlattı:

'CESEDİ EVİME KOYACAKLARDI'

"21.20 sıralarında oğlum beni aradı, kavga ettiğini söyleyerek, dışarı çıkmamı istedi. 'Fatih gelecek, Fatih'in köydeki evine gideceğiz' dedi. Fatih'ten mazot alacağını söyleyerek, bidon istedi. Aracın ön kısmındaki kılıfları çıkarttı. 'Geline ver yıkasın' dedi. Tir tir titriyordum. Hastaydım. Benden çuval istedi. Ne yapacağını sorunca, 'Fatih'ten tavuk alacağım' dedi. Çuvalı getirdim. Fatih arabanın önünde, 'boğazını kestin mi, bileğini kestin mi' diyordu. Arabada birisinin olduğunu öyle öğrendim. Suphi, 'bana çok hakaret etti' dedi. Ben de 'yaktınız beni oğlum' dedim. Önce bileklerini mi yoksa boğazını mı kesti bilmiyorum. Ama muhtemelen önce boğazını kesmesi lazım. Hırıltılı seslerden anladım. Poşeti getirdim. Arabada kitap, bluz ve çantanın askılığı şeklinde siyah kemeri aldım. Yola çıktık. Fatih arabasıyla önde gidiyordu. Geldiğimizde Suphi araçtan inerek çakmağı ve benzini aldı. 'Aman yakma oğlum' dedim. Bana 'otur geliyorum ben' dedi. Araçtan hiç inmedim. Alevleri gördüm. Orada 15 dakika oyalandık. Geri geldiğinde 'ne yaptın oğlum' dedim yanıt vermedi. Jandarmadan döndükten sonra bluz, fular, çanta kemeri ve kitapları yaktım. Bunlar olmadan önce cesedi benim evime koymak istediklerini söylediler. Ben de 'evime mi koyacaksınız, s... gidin dedim.

'BENZİNİ ALIP AYRILDIM'

Benzini getiren Osman Taş ise şunları anlattı:

"Fatih Gökçe beni arayarak, kendisini gişelerden almamı istedi. Birkaç bira içerek sohbet ettik. Ayrıldıktan sonra yeniden beni arayarak kendisini Suphi'nin yanına götürmemi istedi. Gittiğimde Suphi'nin başına bir şey geldiğini, ne olduğunu bilmediğini söyledi. Fatih'i Suphi'nin yanına götürdüm. Oradan ayrıldım. Yeniden beni arayıp 5 TL'lik benzin almamı istedi. Su şişesinde benzin aldım. Gidip kendilerine verdim. Fatih benim aracıma bindi, kendisini evine bıraktım. Olayla ilgili bilgim bundan ibaret."

Taş'ın ifadesinin 12 Şubat'ta alındığı, ifadenin diğer zanlılarca da doğrulanması üzerine Taş'ın serbest bırakıldığı öğrenildi.

İNDİRİM İÇİN 100 TL YALANI

Soruşturmada Suphi Altındöken'in indirim hükümlerinden yararlanmak için yalan beyanda bulunduğunu gösteren çarpıcı bir ayrıntı daha ortaya çıktı. Altındöken, ifadesinde Özgecan'ı acelesi olduğu için 100 TL'ye Mersin'e götürmek üzere kendisiyle anlaştığını, bu yüzden yol güzergahını değiştirdiğini, yolu değiştirince Özgecan'ın kendisine vurarak, biber gazı sıktığını anlatmıştı. Altındöken, tecavüz amacının olmadığını, Özgecan'ın kendisine vurmasıyla kavga çıktığını belirterek, tahrik hükümlerinden yararlanmanın altyapısını oluşturmaya çalışmıştı. Ancak Özgecan'ın ailesi, sabah kızlarına sadece 20 TL verdiklerini, kızlarının başka parası olmadığını, 100 TL vermesinin mümkün olmadığını anlattı. Özgecan'ın tüm eşyalarını babasıyla yakan Altındöken'in aleyhine bütün kanıtları da ortadan kaldırmayı planladığı anlaşıldı.

GÖKÇE'YE TECAVÜZ SUÇLAMASI

Olaydan yaklaşık 4 ay önce Fatih Gökçe'nin bir dönem sevgili olduğu N.A. adlı kadını kaçırarak tecavüz ettiği iddia edildi. Genç kadının tır şoförlüğü de yapan Gökçe'nin yolculuğa çıkmasının ardından komşu evden telefonla ailesine ulaştığı ve bu şekilde kurtulduğu öne sürüldü. N.A.'nın korkudan şikayetçi olmaması nedeniyle Gökçe için o dönemde işlem yapılmadığı iddia edildi. (Kaynak: Vatan)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Suphi Altındöken Mersin Gökçe Güncel Haberler

500

Yorumlar (143)

Hilal:

Arkadaş ne özgecanmış. yüzlerce kadın tacize tecavüze uğruyor nerdeydiniz?Yok 20 lira para vermişler de 100 lira olmamazmış da? Önceki haberlerde arkadaşı ''o gün çok mutluydu istediği her şeyi aldı'' diye beyan veriyor siz de haber yapıyorsunuz. 20 lirayla mı istediği her şeyi aldı? Tamam suphi midir nedr onun yaptığı tabiki insanlık dışı. Ama yeter bi özgecan yok bu ülkede. İstanbulda parçalanmış kadın cesedi bulundu nerdesiniz? İplik yumağı ile bayıltıp tecavüze uğrayan kadın için nerdesiniz sevgili binler milyonlar?

27
59
yanıtYanıtla
CANİMobil-IOS:

AKLI SİRA YALANLA DOLANLA INDIRIM ALIP YİRTACAK.BAK NASILDA CAN TATLİYMİS.PEKİ O KİZİN CANI YOKMUYDU ŞEREFSIZ. SEN VE SENIN GIBILER BU DÜNYAYI HAK ETMIYORSUNUZ ,AYNİSİ SIZEDE YAPİLMALİ YAPİLMALİKİ HERKESE DERS OLSUN BIR DAHA KIMSEDE BOYLE BIR CANİLİGE CESARET EDEMESIN.

83
1
yanıtYanıtla
Seyit Meh-Di!:

Oguz Kardesim, kötülügü yapanlar insansa ve islamin sucu yoksa, islamin arkasina niye saklaniyorsunuz onu anlamiyorum, iste bu yüzden bende, Müslümanliktan ciktim, lakin dogru ne ve nerde, Allah kim, nerde yasar, yoksa uydurma biseymi? sorular bunlar cevap ariyorum.

1
78
yanıtYanıtla
mehmet:

kıza bakanlara kız ne bakıyorsun sapık der. kıza sorarsın nenden böyle giyiniyorsun diye güzel görünmek için der. görünmek için birilerinin bakması lazım yani sapık olan aslında kızlar

12
42
yanıtYanıtla
derya:

iç güvenlik kanunu inşallah yakında çıkıcak bak o zaman böyle cinayetler oluyomu

43
8
yanıtYanıtla
Xanim:

gebersin olsun insallah. onlara iskence vererek oldurmek gerek. bi katilden her sey beklenir zaten. yalan konusmasina sasirmadim hic. bin beter olsun. seytana benziyor surati. hem bu dunyada hem o dunyada yeri cehennem onlarin. o kadar beddua kazandilar ki artik yasamak haram onlara. iki elimiz yakalarinda olacak. olmek icin yalvaracaklar. Ozgecanimizin kani yerde kalmayacak. . . .

23
23
yanıtYanıtla
YAREN:

Yalan olduğunu biliyorduk zaten. . . Böyle pislikler doğru söylemezki. .

24
20
yanıtYanıtla
ObjektifmobilWeb@haberler.com:

Mhp nin gönderdiği avukat savunmasıni yapıyor nasıl olsa insanlıktan çıkmış ülkücü faşist ziniyet

23
21
yanıtYanıtla
Seyit Meh-Di!:

Yahudimi olsam veya Ataist, niye bu insanlar farkli, bir taraf müslüman, bir taraf, hristiyan vs. . . . dinsiz olmak, kötü biseymi?

3
38
yanıtYanıtla
Duygu:

Gebersinler. . Ücünü de assinlar ya. . Bunlarin 1dakika bile nefes almaya haklari yok. . Sucsuz günahsiz bir kizi vahsice öldürdüler !!

23
18
yanıtYanıtla
Tüm 143 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title