Haberler

Özel: "Tsk, Devletimizin Legal Yapısı Dışında Her Türlü Yapıyla Mücadele Etmektedir"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Genelkurmay Başkanlığı Devir Teslim Töreni- Genelkurmay Başkanlığını devreden Orgeneral Necdet Özel'in küsrüye çıkışı ve konuşması Genelkurmay Başkanlığını devreden Orgeneral Özel: "Türk Silahlı Kuvvetlerinin milletimizin huzur ve güvenliğini temin etmek için terör örgütleriyle mücadele kapsamında kendisine verilen vazifeyi dün olduğu gibi bugün de başarıyla yerine getirmekte olduğuna yürekten inanıyorum.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Genelkurmay Başkanlığı Devir Teslim Töreni- Genelkurmay Başkanlığını devreden Orgeneral Necdet Özel'in küsrüye çıkışı ve konuşması Genelkurmay Başkanlığını devreden Orgeneral Özel: "Türk Silahlı Kuvvetlerinin milletimizin huzur ve güvenliğini temin etmek için terör örgütleriyle mücadele kapsamında kendisine verilen vazifeyi dün olduğu gibi bugün de başarıyla yerine getirmekte olduğuna yürekten inanıyorum."Genelkurmay Başkanlığını devreden Orgeneral Özel, paralel yapıyla mücadeleye ilişkin, "Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademeleri konunun önemi ve ciddiyetine vakıftır. Gereğini yapmıştır ve yapmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bir hukuk devleti olduğu her zaman göz önünde tutulmuş ve işlemler bu çerçevede yürütülmektedir" dedi.Genelkurmay Başkanlığını devreden Orgeneral Özel: "Görevimden ve mesleğimden ayrıldığım bugün buradan yüce milletime şu mesajı vermek istiyorum: Türk Silahlı Kuvvetlerine güvenmeye devam ediniz. Türk Silahlı Kuvvetleri milli bir ordudur. Türk Silahlı Kuvvetleri yüce milletimizin huzurunu bozacak, birlik, beraberliğine ve ülke bütünlüğüne kasteden, kastedecek devletimizin legal yapısı dışında oluşturulmak istenen, istenecek her türlü yapıyla mücadele etmektedir. Bundan sonra da yürekleri vatan ve millet aşkıyla dopdolu olan değerli arkadaşlarımın yönetiminde mücadelesine aynı şekilde devam edecektir, hiçbir endişeniz, kaygınız olmasın."

Kaynak: AA / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Necdet Özel Türkiye Tsk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title