Haberler

Doktorlar Şaşkına Döndü! Hastanın Karnından 1 Metre Uzunluğunda Sargı Bezi Çıktı

Güncelleme:

Bursa'da yaklaşık 1,5 yıl önce Devlet Hastanesi'nde safra kesesi ameliyatı olan kadının karnında havlu büyüklüğünde sargı bezi unutulduğu ortaya çıktı.

Bursa'da yaklaşık 1,5 yıl önce Devlet Hastanesi'nde safra kesesi ameliyatı olan kadının karnında havlu büyüklüğünde sargı bezi unutulduğu ortaya çıktı. 1,5 yıldır çeşitli ağrılar çeken kadına devlet hastanelerinde yine farklı teşhisler konuldu. Özel bir hastanede ameliyatla bir metreyi bulan sargı bezi çıkarıldı. Hem aile hem doktorlar şok yaşarken, ölümden dönen hastanın ailesi suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

1,5 YIL ÖNCE AMELİYAT OLDU

Geçen yıl Mayıs ayında karın ağrısı şikayetiyle Bursa Devlet Hastanesi'ne giden 53 yaşındaki 3 çocuk annesi M.A'nın safra kesesinin alınacağı söylendi. Burada ameliyat olan kadının ağrıları geçmek bilmedi. Daha sonra başka bir Devlet Hastanesi'ne, oradan da Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edilen M.A'nın bir türlü geçmeyen ağrılarına çare bulunamadı.

Hastanın Karnında Havlu Büyüklüğünde Sargı Bezi Unutmuşlar

KARNINDAN SARGI BEZİ ÇIKTI

M.A, yaklaşık 15 gün önce Özel Medical Park Hastanesi'ne gitti. Burada yapılan kontrollerde kadının karnında yabancı bir cisim fark edildi. Hemen ameliyata alınan hastanın karnından sargı bezi çıktı. Ölümden dönen M.A'nın ailesi sorumlular hakkında suç durusunda bulunmaya hazırlanıyor.

Hastanın Karnında Havlu Büyüklüğünde Sargı Bezi Unutmuşlar

"HASTAMIZ ÖLÜMDEN DÖNDÜ, ŞİKAYETÇİ OLACAĞIZ"

Ağabeyinin hanımının ihmal sebebiyle ölümden döndüğünü ifade eden Mehmet A., "Biz hastamızı 2017 yılı Mayıs ayında Bursa Devlet Hastanesi'ne hastamızı götürdük. Burada bize safra kesesi ameliyatı olması gerektiği söylendi. İlk etapta kapalı safra kesesi ameliyatı yaptılar. Hastamız 2 gün sonra tekrar kötüleşince tahlil yaptırıp ikinci defa açık ameliyat yaptılar. Ameliyattan sonra hastamızın ara sıra ağrıları olmaya başladı. Bu yıl eylül ayında ağrıları dayanılmaz boyuta ulaşınca bu defa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gittik. Oradan da Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne giderek tahlillerini yaptırdık. Bize karaciğerde kütle olduğu söylendi. Baktık ki hastamız iyileşmiyor, özel bir doktora götürdük. Oradan da Medicalpark Hastanesi'ne yönlendirdiler. Burada yapılan tahlillerde karnında yabancı bir cisim tespit ettiler. Hastamızı ameliyata aldılar, karnından sargı bezi çıktı. Hastamız ölümden döndü, sorumlulardan şikayetçi olacağız" dedi.

Hastanın Karnında Havlu Büyüklüğünde Sargı Bezi Unutmuşlar

DOKTORLARI BİLE ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Ameliyatta çıkarılan sargı bezi hem doktorları hem de aile fertlerini şaşkınlığa sevk ederken, bu kadar büyüklükteki yabancı bir cismin nasıl unutulduğu ise merak konusu oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bursa Devlet Hastanesi 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (35)

PANTER:

O Doktor meslekten men edilmesi lazim, adalet bunu gerektirir. . . Millet Doktorlara dahi güvenemeyecekse artik söylenecek bir laf yok. .

16
1
yanıtYanıtla
Rte:

Sağlık ve eğitimin geldiği son nokta, bu böyle devam ederse dur daha neler gorucez , mesele üniversiteler açmak değil, nitelikli insan yetiştirmek, bence bu doktoru derhal görevden almalilar, kim bilir kaç kişinin canı yanacak bu devam ederse

14
0
yanıtYanıtla
vanlı duman:

doktura sorsan suçum yok kendisi yemiş söyler

10
0
yanıtYanıtla
Kızıl:

Basın yaygarayı sağlık çalışanlarına şiddete hayır diye. Lem bu doktoru öpmeyip ne edecen?

9
0
yanıtYanıtla
levent:

muhtemel çok zor geçmiş bir ameliyat. çünkü karın açılmış ve ameliyatta diğer organlar amelita alanına gelmesin diye kompres konuluyor. mazereti yok ama bir genel cerrah olarak savaşın o an ki hali gözümün ucuna geliyor. o şartları ve zorlukları düşünüyorum ve allahım ne hastanın nede hastanenin başına böyle bir şey gelmesin diye dua ediyorum.

8
1
yanıtYanıtla
Rok:

o bez unutulurken dr un kafasındaki tek dusunce ; aldıgım villanın taksitini ödemek için kaç ameliyat yapmam gerekli acaba ?

9
0
yanıtYanıtla
44:

Lisede bu işin eğitimini verip universiyi ise çıraklık gibi uyarlayıp pratik uygulama yapılsın 4 yıl 2 yıl da kalfalık misali yüksek lisans ... Al sana ehliyetli doktor...

9
0
yanıtYanıtla
6 YIL DEĞİL 16 YIL OLSA BOŞ:

SORUMSUZ PİSLİK İNSAN MÜSVETTELERİ KARŞINIZDAKİ HERŞEYDEN ÖNCE ALLAH C. C HÜN YARATMIŞ OLDUĞU Bİ CAN NEVAR KAHVENİ SİGARANI BİR SAAT SONRA İÇSEN ÖLÜRMÜSÜN TELEFONUNU Bİ SAAT GEÇ ELİNE ALSAN SORANA SAĞLIKTA ÇIĞIR AÇTIK DEYİN . . .

8
0
yanıtYanıtla
HTB:

YAZIK YAAAAAAAAAA. . . . AL İŞTE DOKTOR BU İNSAN. . . SONRA HASTALAR DOKTORU DÖVÜYOR DİYE EYLEM YAPIN. . . . HELE Bİ SOR NİYE DÖVÜYOR

7
1
yanıtYanıtla
Nadir:

Ameliyati Doktor yapmamistir hastanede temizlik yapan temizlikciler yapmislardir Doktorlara iftira atiyorlar.

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title